ГРОЗЕН развод на Адел и Саймън Конеки, който й струва 140 милиона долара

Миналия месец, Адел се завърна в индустрията с новата си песен в петгодишна разлика! Нейната песен Easy on Me стартира! Но къде беше тя през всичките тези години? Прилича на развод с бившия й съпруг Саймън Конецки много й се отрази! Наши източници казват, че тя трябвало да плати 140 милиона долара на Конецки, за да се измъкне от брака! Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Конеки и Адел: Хронология на връзката!

Конеки и Адел започнаха да излизат през 2012 г.! Докладите казват, че са били запознати един с друг от един от техния общ приятел Ед Шийрън! През същата година през 2012 г. Адел също беше видяна бременна. Източници потвърдиха, че Адел и Конецки са посрещнали много сладък син на 19 октомври 2012 г. и са кръстили сина си Анджело!

След като се срещаха в продължение на 6 години, двойката реши да върже сватбения си възел през 2018 г. Но скоро след брака им нещата се обърнаха и връзката им се влоши! Бракът дори не оцеля 2 години. Така те решиха да се разведат помежду си през 2019 г. Но този развод беше различен от другите бракоразводни дела! Докладите казват, че Адел трябваше да плати общо 140 милиона долара на Конецки, за да се освободи от брака! Изглежда двойката дори не е сключила предварително брачно споразумение, преди да решат да се оженят един за друг!

Голямата сума за развод!

Адел и Саймън са финансово стабилни! Да не забравяме, че Адел е попзвезда, определено притежава много имущество и хонорари. Първоначално двойката искаше да направи нормален развод, но се оказа, че разводът не е наистина рентабилен за Адел! Нямаше предварително брачно споразумение, така че Адел трябваше да плати общо £140 милиона. Двойката също е споделяла много имущество заедно! Заради раздялата им част от имуществото на Адел също е прехвърлено на бившия му съпруг Саймън! Въпреки горчивия им край, и двамата са решили да държат съвместно попечителство над сина си Анджело! И двамата определено не искат синът им да страда от развода им!

Новият албум на Адел е на бившия й съпруг!

След 5 години Адел се върна в индустрията с чисто новата си песен Easy On Me! В ексклузивно интервю Адел открито каза, че новата й песен е базирана на всичко, през което е преживяла! Това беше достатъчно, за да се досетим, че певицата определено е посочила линията за бившия си съпруг. Тя е преминала през много „вътрешни сътресения“ през всичките тези години! Текстът на новата й песен със сигурност говори за нейната вътрешна болка и травма.

Докладите казват, че решението за развод е било наистина трудно за Адел. Тя беше с разбито сърце и травмирана от целия този проблем с развода. И двамата, Адел и Саймън, бяха опитали много по своите начини, за да накарат връзката си да работи, но изглежда, че раздялата им е трябвало да се осъществи! За повече такива най-нови актуализации и новини за последните и актуални клюки за знаменитости, останете във връзка с нас!