Говори се, че актьорът от Вечните Бари Киохан ще играе Жокер срещу Батман на Робърт Патинсън

Батманът, както се изяснява от името, е предстоящ филм под продукцията на DC studios, който е подготвен за излизането му през следващата година през месец март. Това е един от най-очакваните и много обсъждани филми, които трябваше да бъдат пуснати по-рано тази година. Въпреки това, филмът за забавен на фона на глобалната пандемия. Филмът е част от филмовия франчайз за Батман и е режисиран от Мат Рийвс . Във филма участват известните Робърт Патинсън който ще бъде видян да играе главната роля на Батман или Брус Уейн, Paul Dano , Зоуи Кравиц , Питър Сарсгаард , Джефри Райт , Джейми Лоусън , Джон Туртуро , Колин Фарел , и Анди Серкис, изпълняващ ролите на Едуард Нештън или Ридлър, Селина Кайл или  Жена-котка, Гил Колсън (окръжен прокурор), Джеймс Гордън (съюзник на Батман в полицейското управление на Готъм Сити), Бела Реал, Кармайн Фалконе (престъпният лорд на Готъм Сити) , Осуалд ​​OZ Cobblepot или пингвин и Алфред Пениуърт (иконом и ментор на Батман) съответно.

Липсващ герой!

Една история за супергероя е непълна без злодея и се казва, че злодеят има толкова роля, колкото и супергероят. Същият е случаят с франчайза BATMAN, където ролята на батман се харесва от хора от всяко поколение заради начина, по който той се бори със злините, докато се развива историята. Но що се отнася до частта от франчайза, създателите са решили да не разкриват актьора, който ще играе ролята на ЖОКЕР, злодея от франчайза и наистина един от най-големите злодеи на всички времена. Нищо не се разкрива за кастинга на ролята дори месеци след обявяването на датата на излизане. Това доведе до повишаване на нивата на любопитство и породи слух.

Според източниците или ако се вярва на слуховете, БАРИ КЕОГЪН може да се види да играе тази известна роля. Бари Киохан, който е на 29 години, беше видян в суперхитовото създаване на киновселената на marvel – ВЕЧНИ . Ирландският актьор беше видян да играе ролята на Друиг, който дойде на сърцето със способността си да контролира умовете. След победата на Вечните в спирането на появата, героят се раздели и по-късно се присъедини към Маккари и Тена, които след това се сблъскаха Starfox, братът на Танос .

Можем ли да очакваме Бари Киохан в ролята на Жокер?

Наскоро братът на актьора Ерик Киохан беше видян да отговаря на слуховете във Facebook, където каза, че най-накрая брат ми е във франчайза за Батман. Тази постъпка на Ерик обаче беше приета като шега от феновете, но се надяваме да видим присъствието му в дългоочаквания филм.