Google обявява Android Auto бета тестване за всички потребители – но трябва ли да използвате бета софтуер в автомобила си?

Технологичният гигант Google наскоро обяви, че дава невероятна възможност на своите потребители да станат бета тестери в Android auto. Според скорошното съобщение на Google, всички потребители на мобилни телефони, които използват Android като операционна система, могат да се възползват от тази възможност и да се регистрират за програма за бета тестване.

Тази програма за бета тестване ще помогне на технологичния гигант да подобри допълнително своя софтуер. Потребителите ще тестват бета версията на Android на различни специфични устройства, което ще позволи на текст да се присъедини, за да събира обратна връзка за това как техният продукт работи на различни устройства.

За да станат бета тестер в Android auto, потребителите могат да се регистрират в програмата за бета тестове, като се регистрират в страницата за включване и след това потребителите могат да стигнат до всеки Play Store и да актуализират своя Android auto до бета версията на Android.Google каза, че потребителите, които се интересуват да станат бета тестери, се съветват да не разкриват никакви функции или актуализации, преди да бъдат официално пуснати за обществено ползване, след като изберат програмата за бета тестери.

Google намекна, че версията за бета тестване е относително не толкова стабилна и следователно може да не работи правилно тези, които изберат програмата за авто бета тест на Android, се очаква да се регистрират и за други програми за бета тестване на Google, за да получат достъп до функциите на Google Maps приложението Google и съобщения от Google.

Едно ограничение, което беше посочено от Google за тази програма за бета тестване на програмата, е, че потребителите могат да имат само една версия на Android Auto, инсталирана на телефона си, така че когато бета версията на Android не е налична, те могат да Android Auto. Потребителите могат също да напуснат програмата, когато пожелаят, чрез страница за отказване. Бета тестването е ползотворно за Google и за бета тестери.

Android Auto

Android Auto е приложение, разработено от Google, за да имитира функциите на устройства с Android, като например можете да имитирате функциите на смартфона в информацията за таблото на колата и главното устройство за забавление. Трябва да сдвоите устройство с Android с таблото на колата си и дисплеят на вашата карта ще има всички функции на Android, като GPS картографиране SMS телефонно търсене в мрежата и можете да управлявате екрана на устройството на колата си чрез сензорен екран или бутон или дори можете управление чрез гласови команди.

Бета тестване

Бета тестването е период на тестване на програмиране, което се изпраща преди да бъде доставен продуктът по служебен начин за употреба от населението като цяло. Бета тестването е период на програмно тестване, при който клиентското потвърждение и възможността се отхвърлят сега и след това бета тестването се нарича допълнително като тестване за потвърждение на клиента в този етап приложенията за напредък в програмирането са изложени на истинския свят за целевата група и натрупаната информация за тях от тях се използва за допълнително подобрение на разглеждания продукт.

Така че това съобщение от Google ще позволи на крайните потребители да тестват предстоящите функции в Android auto, преди те да бъдат официално пуснати, междувременно ще даде на Google обратна връзка на крайния потребител, която ще им даде шанс за подобрение, което ще направи приложенията им по-надеждни и удобни за потребителя, така че това е печеливша ситуация.