Голдбъргите Сезон 9 Епизод 4; Дата на пускане и спойлери

В трети епизод от сезон 9 на „ Голдбъргите “ Любимият аквапарк на Бари ще бъде разрушен и той трябва да намери начин да го спаси. В резултат на това той привлича съдействието на Адам в организирането на петиция, за да се противопостави на петицията на г-н Гласкот да я разруши. Междувременно сватбените приготовления на Джеф и Ерика не вървят толкова добре, колкото се надяваха. И така, какво ще видим в The Goldbergs, сезон 9, епизод 4?

Сезон 9 Епизод 4 Дата на излизане

„Семейство Голдбърг“ сезон 9, епизод 4, ще се излъчи по ABC на 13 октомври 2021 г. от 20:00 ч. ЕТ Всяка сряда излизат нови епизоди с продължителност 22 минути.

Сезон 9 от The Goldbergs: Актьори и герои

Сезон 9 на The Goldbergs Повечето от оригиналните членове на актьорския състав вероятно ще се върнат в програмата в първоначалните си роли. Джеф Гарлин като Мъри в класическия сериал Крисчън Голдбърг, патриарх, Уенди Маклендън-Кови като Бевърли Голдбърг, матриархът, разказвач, Трой Джентиле като Бари Норман Голдбърг, Средно дете) вид, Хейли Оррантия като Ерика Дороти Голдбърг, кисело старо дете и Шон Джамброун / Патън Осуалт като Адам Фредерик Голдбърг, малко дете

Прочетете също: Бъдещето на On My Block Сезон 5 остава неясно; Ще пусне ли?

Резюме на Голдбъргс, сезон 9, епизод 3

„Riptide Waters“, третият епизод от сезон 9, се развива в едноименния аквапарк, когато г-н Гласкот е ранен. Впоследствие обаче той създава своя собствена петиция, за да запази старото си свърталище от разрушаване. Той си сътрудничи с Адам, за да направи документален филм за преживяванията на няколко хора там.

Когато жителите на Riptide Waters започват да се сблъскват със съществуващите опасения, нещата се обръщат сериозно. Вместо да използват събрания от тях материал, Бари и Адам създават промоционален филм за парка, който очевидно е отхвърлен от борда. Бари е натъжен от резултата, но Адам изглеждаше по-притеснен за автобиографията си, която ще включва цялата му дейност в аквапарка. Така че това наистина е победа за него. Въпреки това, когато Бари осъзнава това, той се нахвърля върху Адам. По-късно Бари го открива да се готви да се вози в аквапарка и се изправя срещу него.

Адам най-накрая разбира, че детството им е изчезнало завинаги и няма нищо по-болезнено. Той и Бари, от друга страна, решават да изоставят миналото си и да създадат място за нови спомени. Други новини: Джеф търси професионална брачна терапия от брачен специалист, но това не урежда конфликта на Ерика с майка й. Бевърли беше наложила волята си върху подготовката на сватбата, което подразни бъдещата булка. За облекчение на Джеф, жените се появяват на терапевтичната сесия!