Gmail вече ви позволява бързо да промените снимката на профила си чрез тази нова функция

Gmail нарасна като средство за комуникация. Независимо дали става въпрос за лична или бизнес комуникация, голям брой хора по целия свят обичат да изпращат имейли чрез своя акаунт в Gmail.

Снимката на вашия профил, от друга страна, е включена във всеки имейл, който изпращате. Gmail включи тази функция за снимка на потребителския профил, за да направи комуникацията по-сигурна.

До името ви е снимката на вашия профил в Gmail. Ако нямате снимка на потребителския профил, първоначалната буква на вашето име ще се покаже на цветен фон.Мобилните приложения на Gmail вече включват бърза опция за актуализиране на снимката на вашия профил в Google, в допълнение към имейл, чат, видеоконференции и редактиране.

На телефона си можете лесно да промените снимката си в Gmail. Ето инструкции стъпка по стъпка за използване на Android и iPhone за качване или промяна на изображението на вашия профил в Gmail.

Бърз интерфейс на Gmail

Превключвателят на акаунти на Gmail, разположен в горния десен ъгъл, показва списък с всичките ви акаунти.

Този интерфейс е често срещан в съвременните приложения на първи страни и включва бързи връзки към „Управление на вашия акаунт в Google“ и „Добавяне на нов акаунт в Google“.

Междувременно аватарът на текущия акаунт вече има малка икона на камера в долния десен ъгъл.

Докосването ще ви отведе до страницата „Снимка на профила“ в настройките на вашия акаунт в Google на вашето устройство, където можете да „Промените“ или „Премахнете“.

Прекият път за превключване на акаунти за изображения на профили беше въведен за първи път в Контакти през февруари, но сега се разширява с скорошно надграждане до Gmail.

Като се има предвид основната цел на приложението, то се вписва в имейл клиента и е достъпно както за Android, така и за iOS.

Този пряк път вероятно ще се появи в други приложения, но има най-голям смисъл в тези, ориентирани към производителността. Вече не е налице в Chat, Meet, Drive и Документи.

Сега разгледайте новата си снимка на профила в Gmail. Това е най-простият подход за промяна на профилната снимка или снимките на вашия акаунт в Gmail.

Етикетиелектронна поща gmail взаимодействие промяна на профила социална медия технология