Главата на представителството на BMW Индия Палави Сингх се е отпуснала от работата си

Откакто коронавирусът започна да се разпространява, много хора трябваше да работят дистанционно WFH, за да контролират разпространението му. Преди това много хора използваха своите превозни средства, за да шофират насам-натам от работа. Тъй като задвижването е изтрито от животите на много хора и развитието навън е енергично ограничено, каква е крайната съдба на автомобилния бизнес в Индия?

Това беше причината за дискусията на Twitter Marketing с рекламния шеф на BMW India Палави Сингх. Разговорът беше режисиран от Каника Митал, бизнес ръководител на Twitter Индия. Срещата беше част от подредбата на Twitter за разговори, наречени ConversationStarters, които разглеждат различни аспекти на популяризирането в предприятията.

Сингх разкри, че WFH е хвърлила много трудности по пътя си. Що се отнася до нея, очертанията на дома и работното пространство бяха много значими. Тя споменава възпрепятстването на времето като важен апарат на изпълнителната власт, който й помага да поддържа хармония между сериозни и забавни дейности.Тя е съгласна, че COVID-19 е ускорил компютърните промени в много организации и че в определени случаи виртуалният ще бъде пътят напред.

Сингх преценява значението да останеш свързан както с вашата индустрия, така и с различни предприятия. Толкова се потопихме в собствената си индустрия, че не си спомняме, че клиентите също поглъщат, в различните бизнеси, в различни класификации.

Ръководителят на промоцията на BMW в Индия Палави Сингх се е осмелил да напусне работата си. Сингх премина на етапа на опитно системно администриране на LinkedIn, за да съобщи новините. В публикацията тя изрази, че ще бъде на почивка за следващата година или нещо подобно и ще нулира допълнително за стимулиране на начинания и дейности за нови бизнеси и сдружения без полза.

Последното десетилетие беше твърде енергизиращо и значимо. Виждаме значителни движения в промяната на околната среда, кореспонденцията, преносимостта, чистата енергия, социалните асоциации и медицинските услуги, обществените очи. Основната тема на моята работа през това време беше да обуздавам силата на мрежите, да създавам разумни и значими марки и да влияем върху иновациите, за да имат ефект, написа тя.

Сингх добави, че светът се е променил в общ смисъл и драстично чрез различни измервания, особено след епизода Covid2019. Всъщност, невероятни промени са били в ход по пътя преди тази световна пандемия. Това постоянно ще засяга работата, живота и играта, се казва в нейната публикация.

Сингх има над 15 години участие с различни промоционални способности. Започва професията си през 2007 г. в Yamaha като асоцииран супервайзор. След това тя се присъединява към Harley Davidson Motor Company и работи там много дълго време. Тя напусна организацията като шеф – демонстрирайки. През 2017 г. тя се премести в MG Motors India като ръководител на представянето и работи там до 2019 г. През 2019 г. BMW India я посрещна.

Моята концентрация и усилия понастоящем са насочени към привличане на организации, марки, нови компании и неползи, за да се отървем от демистифицирането и използването на нашата напреднала първа реалност, Създаване на техники, управлявани от информация за бизнеса, и Изграждане на проекти, базирани на разум и визия , Сингх посочи своите предварителни договорености.

В момента, когато ETAuto се свърза с BMW, организацията каза в имейл реакция, г-жа Палави Сингх, директор Маркетинг, BMW Индия е избрала да вземе разширен отпуск по индивидуални причини. Тя възнамерява да отдели това усилие, за да се съсредоточи върху семейството, благосъстоянието и индивидуалния живот. По време на отсъствието й заместник ще бъде Витеш Барар, който в момента се грижи за Стратегия, Инициативи и Проекти.

Палави е работил допълнително с китайските Morris Garages или MG и американския производител на велосипеди Harley-Davidson в различни ситуации в промотиращата вертикала. Едно от най-младите в рекламния отдел, неочакваното й излизане от индийския филиал на BMW изпълни бизнеса с няколко клюки и запитвания без отговор.

ЕтикетиBMW Палави Сингх