Гимназиален мюзикъл: Мюзикълът: Сериалът, сезон 2, епизод 3: Какво да очаквате?

High School Musical: The Musical: The Series Любимият на феновете

откакто беше премиерата му по Disney+ през ноември 2019 г. Вторият сезон на спиноф шоуто High School Musical е на път да започне!

След приключването на снимките на сезон 2, актьорският състав – Джошуа Басет, Оливия Родриго, София Уайли, Кейт Рейндерс, Мат Корнет, Дара Рене, Джулия Лестър, Франки А. Родригес, Лари Саперщайн и други – се насочиха към социалните медии, за да публикуват сладки съобщения.

Група театрални деца поставят постановка в училището, където е сниман гимназиален мюзикъл, според едно от най-глупаво звучащите предавания по телевизията. Трой Болтън и Габриела Монтез бяха в продукция миналата година.Красавицата и Звярът, както и конкурс за музикален театър, ще бъдат включени тази година. Направете си чаша чай с мед и работете върху кантара си. Ето какво трябва да знаете за гледането на сезон 2 на High School Musical: The Musical.

Премиера на  High School Musical: The Musical: The Series Season 2

Време е да избършете праха си якето на Wildcats, защото бандата се завръща. Премиерата на сезон 2 от HSM:TM: TS ще бъде по Disney+ на 28 май 2021 г. в 3 часа сутринта.

Първият епизод е озаглавен „Нова година“, а една от песните от тази нова част вече е добре позната. Музикалното видео към “Something in the Air” беше пуснато в официалния YouTube канал през декември. Ако смятате, че мелодиите от миналия сезон са заразителни, изчакайте, докато чуете този сезон.

Знаете упражнението, ако харесвате Mando, Baby Yoda и Wanda Maximoff. В петък в 12:00 PT / 3:00 ET, нови епизоди на High School Musical: The Musical: The Series се излъчват премиерно по Disney+.

Ами ако епизодът не се покаже веднага? не се безпокойте. Ще започнете да пеете заедно и да изразходвате твърде много енергия в любовния живот на измислените тийнейджъри, като просто натиснете бутона Refresh.

Предупреждение за спойлери

Третият епизод от сезона е озаглавен „Ден на Свети Валентин“. Big Red и Ashlyn ще прекарат първия си Свети Валентин заедно в следващия епизод, но както всички знаем, преживяването в „гимназиален мюзикъл“ никога не е пълно без драма.

Къртни ще има разногласия с колега, докато Джина ще се бори да бъде сама. Рики и Нини ще измислят изненади един за друг, но техните схеми ще имат обратен ефект, което ще доведе до забавна серия от злополуки.

Сезон 2 на HSMTMTS имаше два добри начални епизода, което не е шокиращо, като се има предвид колко успешен беше първият сезон. Освен това феновете на Оливия Родриго, които слушат дебютния й албум „SOUR“, цял ден ще получат двойна доза от нейния блясък.

Епизоди в High School Musical: The Musical: The Series

Този нов сезон ще има общо 12 епизода. За шоу с толкова много драма, типичната арка от 10 епизода изглежда твърде кратка. Знаем само кога ще се излъчват първите три епизода по това време:

Епизод 1, „Новогодишна нощ“ ще се излъчи в петък, 14 май;

Епизод 2, „Типкаст“ ще се излъчи в петък, 21 май;

Епизод 3, „Денят на влюбените“ ще се излъчи в петък, 28 май.

За щастие, когато става въпрос за премиерни дати, Disney+ е доста надежден. През следващите 12 седмици вероятно ще получаваме нов епизод от тази драма East High всяка седмица.

Освен ако няма паузи по средата на сезона, последният епизод на High School Musical: The Series Season 2 най-вероятно ще се излъчи в петък, 30 юли.

ЕтикетиЕпизод 3 Гимназиален мюзикъл Мюзикълът Серията сезон 2