Героят от Major Doctor Strange 2, ДРАЗЯВАН от изтекла корица на стоки на Marvel

Доктор Стрейндж става Върховният магьосник в кинематографичната вселена на Marvel и майстор на мистичните изкуства, след като счупи ръцете си при трагичен инцидент, преди който беше световноизвестен неврохирург. Доктор Стрейндж, изигран от Бенедикт Къмбърбач, когото ще видим в предстоящия филм Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта . Наскоро дразненият пъзел ни казва, че ще има още малко герои и злодеи и за тях ще получим представа.

Пъзелът ни показва, че ще има гигантско чудовище калмари, което ще бъде видяно да се бие с Доктор Стрейндж в средата на града, а също така трябва да видим герой, който може да бъде идентифициран като Америка Чавес.

Пъзелът показва, че ще има трима допълнителни герои. Въпреки това е лесно да си представим, че мъжът със светещи ръце е Уонг ( Бенедикт Вонг ), фигурата в червено с отворени обятия е Алената вещица ( Елизабет Олсън ), а човекът с дънково яке е Мис Америка.Въпреки че предстоящите филми ще бъдат сюрреалистични за гледане, има няколко спекулации, които се въртят наоколо и шансовете са, че героите, които са загинали, могат да се видят как се връщат и феновете вярват, че биха могли да видят своя любим железен човек, както и вещицата Скарлет но това изглежда твърде сюрреалистично заради последната злополука между  Marvel и Скарлет Йохансън.

Spider-Man: No Way Home ще разчупи реалността този 17 декември. След това промяна в няколко издания на MCU , Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта е по кината на 6 май 2022 г.