Genshin Impact Rendition 2.0 Livestream потвърждава функцията за кръстосано запазване както на PS4, така и на PS5

По време на предаването Genshin Impact 2.0 Livestream, свързването на акаунти за кръстосано запазване на PS4 и PS5 беше потвърдено. Когато новата актуализация е на живо, хората в контролния център на PlayStation най-накрая могат да свържат своите записи. Това означава, че те ще имат възможност да се качат и да играят на различни сцени.

Точно сега акцентите за кръстосано запазване и запис на Genshin Impact са достъпни в различни версии на играта. Така че, в случай че някой играе на притурка за Android, той може да влезе във формуляра за компютър със своя акаунт в MiHoYo. Всичко, което имат, ще продължи, подобно на сегашния им напредък и героите, които могат да се играят. Тъй като това все още не е достъпно за PS4 и PS5, информацията е прикрепена към рамката.

MiHoYo все още не изясни какво значението на Genshin за кръстосано запазване и свързване на запис ще отпадне при PS4 и PS5. Инженерът забеляза, че повече данни ще дойдат след актуализацията на 2.0 Inazuma. Когато се появи, хората ще имат подобен капацитет да се качат и играят навсякъде на различни сцени.Genshin Impact е достъпен за PS4, PS5, PC, както и за джаджи за Android и Apple iOS. Предстои актуализацията на формуляра 2.0 и ще добави свързване на акаунти за кръстосано запазване на Inazuma и PS4/PS5.

Мнозина се бъркат, откакто са били допуснати до Intellivision на родителите й като малко дете. Тя продължава да свири на всяка възможна сцена и обича цялостната рамка, която притежава. (Те включват PS4, Switch, Xbox One, WonderSwan Color и изненадващо Vectrex!) Може да сте виждали допълнително нейната работа в GamerTell, Cheat Code Central, Michibiku и PlayStation LifeStyle.

Genshin Impact е една от дейностите, при които се създават и разпространяват от miHoYo игри за преструване. Той беше доставен за Microsoft Windows, PlayStation 4, Android и iOS през септември 2020 г., за PlayStation 5 през април 2021 г. и е готов за освобождаване на Nintendo Switch. Играта подчертава отворен свят на климат и базирана на дейности рамка за битка, използваща основни магьоснически умения и размяна на герои. След доставката на играта е разрешено да се играе и е адаптирана чрез механика на играта Gacha, където играчите могат да придобият нови герои, оръжия и различни активи.

Genshin Impact се случва в страната на мечтите Тейват, която е дом на седем конкретни държави, всяка от които е свързана с компонент и се управлява от божествено същество, свързано с него. Историята следва близнак, за когото се споменава като Пътешественика, който е прекосил множество различни вселени, но все пак е бил изолиран от своите близнаци в Тейват. Пътешественикът отива да търси изгубения род с техния приятел Паймон и се свързва с начинанията на страните и божествените същества на Тейват.

Развитието започна в средата на 2017 г. и беше планирано да консолидира компонентите на настоящата реалност с източни стилове на оживление. За да подобри играта, miHoYo достави комикс на приятел и има планове за допълнителни медии за връзка. Играта получи обикновено сигурни проучвания, като експертите аплодираха битката и възможността за отворен свят, докато беше повдигнат известен анализ на съдържанието и адаптационния модел на крайната игра. Това е едно от  бизнес постиженията, играта спечели повече от 1 милиард долара за половин година на доставка.