Гал Гадот и Рей Фишер споделят най-лошия си опит по време на повторните снимки на Лигата на справедливостта, Джос Уедън РЕАГИРА

Въведение

Най-накрая, Джос Уедън даде своя отговор публично за първи път по отношение на оплакванията за лошо поведение на снимачната площадка на филма DC Extended Universe Лигата на справедливостта .

В интервю, публикувано в списание Ню Йорк в понеделник, Уедън публично се обърна към твърденията, направени от звездите на филма Рей Фишър и Гал Гадот . Оплакването им е за неправомерното поведение, което се е случило по време на презаснемане за Лигата на справедливостта беше в ход. Те също така съобщиха, че Уедън е пренебрегнал всичко, след като действителният режисьор на филма, Зак Снайдер напусна снимачната площадка. Зак Снайдър напусна снимачната площадка по повод смъртта на дъщеря си Есен.Още през март 2020 г. неизрязаната версия на Лигата на справедливостта на Зак Снайдер беше освободен на HBO Макс . и трябва да видим максималната част от ролята на Фишър като Киборг. И не беше необичайно, че актьорът получи много похвали от цял ​​свят за това, че е крайъгълен камък във филма.

Уедън също отхвърли обвиненията, дошли от Гал Гадот, която каза, че се чувства кариерата й беше застрашена от Уедън. В този контекст той каза, че английският не е нейният първи език , и той е склонен да бъде някак досаден с мнението си. От друга страна, когато Гал Гадот беше попитана за отговора му, тя каза, че разбира отлично какво е имал предвид тогава.

ЕтикетиГал Гадот HBO Макс Джейсън Момоа Джос Уедън Лигата на справедливостта Рей Фишър Зак Снайдер Лигата на справедливостта на Зак Снайдер