Г-н Корман, сезон 2, няма да види светлината, тъй като Apple TV+ го отмени

Въведение

„Мистър Корман“ е комедийно-драматично шоу по американската телевизия. Известният актьор от 500 дни на лятото, Джоузеф Гордън-Левит, е създал, написал, режисьор и с участието на този сериал. Сериалът беше излъчен по Apple TV на 6тиАвгуст 2021 г. Този американски комедийно-драматичен сериал за учителя в гимназията г-н Джош Корман беше отменен точно вчера, което е 2ndедно, което ще се случи тази година на платформата за стрийминг. И така, нека се просветим върху факта, че г-н Корман сезон 2 е отменен на Apple TV+

Защо шоуто беше отменено?

Вече е официално, че това продуцирано от А24 шоу пусна последния си епизод в петък. Г-н Корман започна излъчването си на 6тиАвгуст тази година с доста средни оценки (70% на Rotten Tomatoes). Тъй като Apple всъщност не разкрива публично данните за зрителите, както другите платформи, в момента няма категорична причина за отмяната на шоуто. Но ако проследим някои неофициални източници, това ни казва, че в сравнение с други комедийни сериали на Apple TV+, зрителите на г-н Корман спаднаха драстично, което доведе до събитието, че г-н Корман сезон 2 беше отменен на Apple TV+За какво е това шоу?

Гордън-Левит участва в това шоу, което всъщност се фокусира дълбоко върху начина на живот на учителя в държавната гимназия Джош Корман. Той режисира 8 епизода (с изключение на 2ndи 4тиепизоди) от тази поредица, където Джош Корман (Гордън-Левит) е провален художник, който стана учител в пети клас. Той е притеснен, много погълнат от себе си в нейна полза, има трудни отношения със семейството си и все още се бори под натиска да се раздели напълно с приятелката си/дългогодишния музикален партньор Меган (Джуно Темпъл). Въпреки че е отдаден на работата си, той все още се стреми да създаде изкуството, с което е изкарвал прехраната си. Това самоунизително, бяло състояние често се превръща в негативен възглед за живота, тъй като сега е склонно да прави груби изявления, без да мисли за въздействието му, дори върху случайни жени, които среща в баровете. Г-н Корман е някой познат за нас, някой, ние бяхме на определен етап от живота си... Други съ-актьори са Артуро Кастро (приятелят на Джош и съквартирант Виктор), Дебра Уингър (майката на Джош Рут Корман), Шанън Удуърд (сестрата на Джош, Елизабет Корман), Logic (приятел на Джош, както и влиятелен човек в социалните медии), Джейми Чънг (Емили) и други. Джоузеф продуцира този сериал като изпълнителен директор заедно с Брус Ерик Каплан и Рави Нандан.

Стрийминг гигантът продължава да работи с продукцията на Joseph и HitRecord, анимационен сериал, наречен „ Wolfboy и фабриката за всичко ” който беше премиерно представен на Apple TV+, включващ гласова работа от Гордън-Левит, миналата седмица.