Frontier сезон 4 да се завърне с Джейсън Мамоа? Дата на издаване и сюжет

Канадската телевизионна драма Frontier бързо създаде отдадена фен база. Граница е телевизионно шоу, което се фокусира върху екшън и приключения. Тази канадска периодична драма е режисирана от Роб Блеки и Питър Блеки и е продуцент на Джон Вачър. Тази поредица се фокусира върху историческата ера в Канада от 1763 до 1779 г., предимно през осемнадесети век.

Въведение

Тази серия изобразява сценария за търговия с кожи в Северна Америка, при който аборигенните канадци продължават да се бият за монополния пазар на лорд Бентън. Първият му сезон стартира по Netflix и канала за откриване на Канада на 6 ноември 2016 г. Стилът на повествованието беше силно аплодиран от публиката. Frontier (2016 TV Series) досега е пуснал 3 сезона, всеки от които се състои от шест епизода. Сега феновете чакат очаквания Frontier Season 4 на Netflix.

Резюме на предишните сезони

За първи път се срещнахме с Джейсън Момоа като Деклан Харп при откриването на сезон 1. Той работеше като търговец на кожи. Той беше в противоречие с нечестивия лорд Бентън. Бентън обедини усилията си с Майкъл, снаха си Соканон и Грейс, за да се противопостави на компанията на Хъдсъновия залив.Харп се опита да спаси Бентън от такава жестока игра, но Бентън не му обърна внимание и го измъчваше като чудовище. Той е убил собствения си син и съпруга, докато тя е очаквала. Харп успя да избяга от затвора с помощта на Соканон в края на сезона, но всъщност не можеше да избегне най-лошия сценарий.

Frontier Сезон 4: Актьорски роли

Актьорите и екипът на сезон 3 несъмнено ще се завърнат с повторна роля, за да ни удивят заедно с някои свежи добавени лица. Все още не знаем нищо за допълнителните членове на актьорския състав, но е изключително вероятно, че може би продължението ще включва и нови герои.

Frontier Сезон 4: Очакван сюжет

Заключението на Frontier Season 3 беше най-високо оценено от неговите почитатели. Всички фенове на Frontier (2016 TV Series) вече очакват какво може да се случи през останалата част от сезона. Дякон Арп сложи край на сезона. В резултат на това предстоящият сезон ще продължи в същия дух. Разказът на Frontier Season 4 ще бъде интригуващ за следване, тъй като разногласията между Declan Harp и Hudson Bay Company се задълбочават.

Харп среща лорд Бентън в двореца му в края на 3 сезон 3 и се оказва в сериозни затруднения. Опитите на Деклан да се бори с монополистичния пазар на лорд Бентън ще бъдат много по-интригуващи за наблюдение.