Fire Force Глава 296: Дата на пускане, обсъждане и четене онлайн

Въведение

Популярната японска манга Огнена сила е в последната си и последна дъга. Но създателят на мангата, Ацуши Окубо не показва никакви признаци, за да се успокои. Както се вижда от последната глава, създателят се е отървал не само от един, но и от двама от капитаните на бригадата. След като последната фаза започна, създателят Okubo се отървава от все повече и повече от любимите ни герои. Артур се смяташе за мъртъв отдавна, сега Ирис, Инка, Сумире и капитаните на бригадите (Хуанг и Оби) ще се сбогуват с нас. И така, обикновено хората ще се запитат кой номер ще бъде следващият?

Резюме на глава 195

Преди да преминем към предстоящата глава 296 на Fire Force, нека да разгледаме предишната глава. В предишната глава на мангата създателят беше оставил всички ни в сериозен клифхенгинг. Да, в последната глава лошият Хаумеа направи голяма дупка точно в гърдите на Шинра. Главата носи нещо добро, защото сега знаем, че Шинра не е починала поради инцидента. Защо? Заслугата е на лечебните пламъци на капитана на 6-та дивизия Хуанг. Но за съжаление, след като Шинра беше излекувана от Хуанг, избухването на Адола я обзема и това в крайна сметка причини смъртта й, докато изгаряше.След като се възстанови напълно, Шинра споменава, че може да чува и вижда какво се случва на земята. Той също така споменава, че това е възможно само, че сега е изминал толкова дълъг път, заради хората на земята. Шинра обявява, че той не е рекламният човек тук, а е по-скоро защитникът! Така че сега той ще продължи да се бори, за да спаси живота на земляните.

Тук, на Земята, шоуто въвежда, че отчаянието започва да се побеждава по цялата планета и последната светлина на надеждата капитан Оби е мъртва. В резултат на това Шинра отива (режим на дявола), но хората по света не намират нищо освен отчаяние и в резултат на това катализаторът започва да работи и нашите любими герои се превръщат в пепел в пламъците на катализатора.

Спойлери за Fire Force глава 296

В предстоящата глава 296 на Fire Force, ще видим откакто започна войната между Шинра и Хаумеа, скоро можем да видим Артур да говори с меча си Екскалибур. Е... мечът може да говори. В резултат на това все още не е ясно дали Артър диша или не. Въпреки че някои казват, че душата на Артур сега живее в Екскалибур, неговия меч. Изглежда като Артър в следващата глава, въпреки че смъртното му тяло е унищожено и душата на Артър все още се бори. Моля, имайте предвид, че това не е публичен и невербален, а по-скоро това, което обмисляме въз основа на поредицата, която сме гледали досега, и няколкото налични фенски версии.

Прочетете също: Warner Bros е изправена пред ТЕЖКА КРИТИКА за уволнението и замяната на Джони Деп във Fantastic Beasts 3

Кога и къде да чета Fire Force глава 296?

Ако всичко върви по график, глава 296 на Fire Force ще бъде излъчена публично в Япония на 26тиДекември на 2021 г. Чистачите и преводачите, които извършват превода за всяка глава на Fire Force (Black Cat Scanlations), в момента не работят. Така че поради тази причина не можем да кажем със сигурност кога ще бъдат налични главите от манга, преведени на английски.

тъй като Viz не прави английското издание на тази манга, няма официален уебсайт, който да публикува мангата. Освен това винаги можете да използвате уебсайта на Black Cat или да използвате приложението tachiyomi, за да прочетете предстоящите, както и предишните глави.