Fire Force Глава 291 Прочетете онлайн и актуализации на датата на издаване

Феновете чакаха Огнена сила Глава 291 да се пусне в магазините онлайн, където могат да се доберат до нея. Последното е да пристигне през следващата седмица, но феновете, които обичат да правят обратно броене, нямат търпение да излезе.

Fire Force също има своето аниме, в случай че някой иска да го провери и причината, поради която феновете обичат този франчайз и той стана изключително популярен с течение на времето, беше пуснат още през 2015 г., а английските му версии също се пускат след следващ път след седмица или след това.

Докато манга версиите са далеч напред и феновете чакат следващата глава да продължи, която разкрива някои интересни факти за предстоящата глава. Може да има възможности за идване на нова сила и главният лидер ще получи някаква нова огнева мощ в краката си.Нека направим обобщение на случилото се в предишните епизоди.

Прочетете също: Dragon Ball Super Глава 78 Прочетете онлайн и актуализации на датата на издаване

Глава 290: Пронизваща надежда

в тази глава героят решава да убие злодея, но докато го прави, той все още не може да я докосне, но забелязва, че може да движи косата й и по този начин води до заключението, че съдбата може да бъде променена, тя все още не е измамена все пак и продължава да я удари, тя го отблъсква и казва, че той ще умре и ще стане негова зла страна.

докато приятелите му в 8 дивизия са заети да евакуират хората извън града, капитанът влиза, за да ръководи евакуацията, че всички забелязват защо капитанът е тук и в крайна сметка това е някой, който вади нож и убива един от членовете, на които злодеят казва да настоящия герой и той се вбесява и казва, че ще я убие.

Глава 291: Във второто слънце

Засега знаем, че той ще се превърне в нещо и неговото наречено име Дяволски крака ще направи нещо в Fire Force глава 291.

Ще ви държим в течение за това, в случай че имаме нови новини за него.

Ето как хората гледаха и реагираха на епизод 290.