Филмът „Чък“ може да се случи по-рано от очакваното, потвърждава Shazam! Звездата от Fury of the Gods Закари Леви

След продължително чакане най-накрая имаме официална актуализация за филма, Чък. Това се оказва най-чаканият филм на Shazam! звезда Закари Леви . Американският актьор дяволски се опитва да направи филма реалност! Най-накрая, след толкова много години, Закари Леви постигна известен напредък към мечтания си проект Чък. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Филмът Чък потвърден ли е? Самият Закари Леви потвърди филма?

В неизрязан подкаст с Майкъл Розенбаум, Закари Леви най-накрая говори за мечтания си проект Чък. Проектът е спрян. Той работи наистина усилено за франчайза на Chuck. Дори преди да приключи шоуто, той имаше визия за филма, Чък. Но поради краткия бюджет и времеви проблеми, неговият мечтан проект така и не се сбъдна. Той се опитва от 2012 г. да направи филма, но за съжаление винаги е бил на пауза.

Но най-накрая за него дойде някаква надежда. Наскоро той разговаря със създателите на шоуто, Джош Шварц и Крис Федак . Говориха за неговия мечтан проект. Всъщност, по време на пандемичната криза, целият актьорски състав на Чък се включи чрез обаждане в Zoom. Сериалът беше специален за всички. Членовете на актьорския състав изглеждаха доста заинтересовани от работата по филма, Чък. Дори по време на виртуална среща, членовете на актьорския състав можеха да почувстват усещането за събиране в себе си.

Все още не е официално, но Леви смята, че този път нещо може да се случи. Феновете чакаха филма от много време. Той не е обещал, но смята, че филмът може да е още няколко години от вас. Закари е много твърдо решен към своя проект Чък. Филмът Чък може да се появи много скоро. Но дали Warner Bros. ще одобри проекта на Levi's? Ще се сбъдне ли някога мечтаният проект на Закари Леви?

Закари Леви се бори да получи платформа за филма си, Чък! Знайте всичко за това, само тук!

Въпреки че Закари Леви ни даде известна надежда за филма, Чък. Но той беше произнесъл подобен тип присъда още през 2017 г. и все още нямаме филм на линия. Този път той звучеше доста оптимистично за проекта си. Но не можем да пренебрегнем факта, че филмът му все още няма сигурна платформа. Първоначално той имаше планове за Netflix. Но изглежда, че Netflix не се интересува от поемането на проекта.

Netflix нямаше място за филма Чък. Но HBO Макс може да бъде повратната точка за мечтания проект на Закари Леви. Warner Bros. все още мълчи по този въпрос. Но Леви звучеше доста уверено, когато се обърна към студиата на Warner Bros. Така че филмът Чък най-накрая ще получи ли място в HBO Max? Е, това може да се разбере само когато студиата дадат зелена светлина на филма. Със сигурност ще ви дадем още актуализации за филма, веднага щом открием нещо ново по тази тема. Дотогава, за да получавате най-новите актуализации за новите филми и предавания, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиЗакари Леви