Филм „Дюна“: Разкрита дата на пускане през 2021 г. – Doms2cents

Дюната на Дени Вилньов, променена от епичното научно-фантастично приключение на Франк Хърбърт, е може би най-предсказуемият филм за 2021 г. Нещо повече, всичко, за което се мисли. С водещи решения за актьорския състав на ветерани и новаци, една и съща, филмов рейтинг, създаден от Ханс Цимер, който прави разлика в действителността. Завладяващ сюжет с хаус-драма със сигурност ще направи една напълно различна възраст на преданите почитатели. Предвижда се Dune да бъде един от най-големите блокбъстъри за годината.
Най-важната книга в колекцията на Хърбърт е разпространена през 1965 г. и продължава да бъде като може би най-известната научна фантастична електронна книга по всяко време. Цялата серия Dune обхваща шест публикации, няколко планети и хилядолетия. Това е един тон под, който трябва да преминете. С тази способност филмът на Дени Вилньов от 2021 г. ще промени само ключовата част от основния роман и ще бъде разделен на филми с два елемента.
Тъй като Dune подкрепя себе си точно тук, в Honknews, ние едва можем да чакаме да видим нашите #1 части от публикациите да работят на огромния екран. Междувременно събрахме всичко, което обмисляме за филма до това ниво в крайна сметка, от датите на доставка и доставка до предизвикателствата и тънкостите на героя, и изумително включихме няколко улики за това, което тълпите могат да се надяват да попаднат във филма.
Кой е в актьорския състав на Dune?

Кованата дюна е направена от подредено натрупване на средства, което включва Тимоти Шаламе, Оскар Айзък, Зендая, Джесика Фъргюсън, Джейсън Момоа, Джош Бролин, Стелан Скарсгард, Дейв Баутиста, Хавиер Бардем, Шарлот Рамплинг, Шарън Дънкан-Брестър, други опитни артисти.
Тимоти Шаламе играе Пол Атридес, дете на херцога Атридес от питейната вода-земя Каладан и бенефициент на кръвната линия на Атридес. Пол има наследствено готови атрибути, които го правят много търсена личност сред различни взискателни и политически оформления, всички в резултат на Вселената.
Оскар Айзък е херцогът Лето Атридес, реалистичният глава на Каладан, на когото е поверено от емпориума да изкорени членовете на семейството и примитивното му местожителство в пустинната земя Аракис, точно където той ще администрира функциите за копаене.
Зендая е Чани, „свободен“ или квартал на Аракис, който е невероятно много подготвен в метода на използване на жар и съществуване в пустинята. Който е обект на голямо разнообразие от предузнателните цели на Пол относно Каладан.
Джесика Фъргюсън изпълнява момичето Джесика, което е съучастничка на херцог Лето и майка на Пол Атридес. Джесика има място с мистериозната молба на дамите - Bene Gesserit - и е готова за зашеметяващи постижения на действителен физически и психологически контрол.

Шарлот Рамплинг е внушителната преподобна мама Бене Гесерит, Гай Хелън Мохиам. Преподобната майка е най-издигнатият позициониращ индивид от Bene Gesserit, който наблюдава демонстрацията на човечеството до уникални хора, които проявяват способности и характеристики на предишни човешки способности (например Пол Атридес прави).
Шарън Дънкан-Брестър играе Liet-Kynes, изследовател на фримен и планетолог, използван от галактическия владетел, който се застъпва за тераформирането на пустинния свят Аракис в свят с питейна вода като Каладан. В допълнение, Кайнс е майка на Чани във филма на Вилньов, точно където първоначалното човешко същество в учебниците е бащата на Чани.
Гледайте трейлърите на Dune
Разгледайте вариацията на Дюна на Вилньов се въртеше от доста време. Въпреки това, когато авторитетният трейлър, който подчертава екзекуторската интерпретация на Ханс Цимер на Pink Floyd, отпадна през септември 2020 г. Непосредственото желание да настрои Duniverse да стане фен (самообвързано) изхвърли своята съвкупна психика.
Всички разглеждани елементи, има много в трейлъра за феновете на Dune, за които да бъдат рекламирани. Разглеждане на добре оценената мантра „Страхът е палачът на ума“, предадена от Тимоти Шаламе. Много страхотни бойци на Сардаукар, спускащи се от небето, и забележително един поглед към другия често срещан „Шай-Хулуд“ – гигантските пясъчни червеи, от които се страхуват и уважават пустинната земя Аракис.
Във всеки случай това не е всичко! Warner Bros. изпрати следващия, донякъде удължен трейлър през юли 2021 г., който беше пълен с нов филм.
Кога е денят на стартиране на Dune?

След няколко променени дати, доставката и доставката за Dune отново бяха отложени в момента, до 22 октомври 2021 г. В съмнително движение Warner Brothers се съгласиха да доставят Dune на техния уеб-базиран аспект HBO Max в точното време филмът ще удари кината. От тази секунда (и без значение от неочакваните преживявания) това подреждане всъщност стои. Dune ще бъде изпратен в кината и по HBO Max на 22 октомври.
Без удължаване веднага след отбелязването на изхвърлянето на HBO Max, Вилньов се обърна основно към опцията. Той беше цитиран като изразяващ:
„Тук определено няма обожание към филма, нито към групата. Става дума за издръжливостта на телекомуникационния мамут... Поточно предаването може да развие невероятен материал, но не и филми от степента и мащаба на Dune.”
Вилньов беше в много добра фирма в този опит, с артисти, творци и уникални шефове, освен това укоряващи възможността на организацията.
При всички обстоятелства, въпреки че Dune ще бъде изпратен на нормалното население през октомври, той ще оцени за експерти точно преди това, по този въпрос. Филмът ще има своя дебют на истината на 3 септември по време на конкурса за филми във Венеция, а също така ще бъде показан на международния филмов конкурс в Торонто през следващите 7 дни.
Какво знаем за продължението на Dune?

За двойката филмови продуценти, които са се опитали да променят Dune преди, резултатите са били... интересни. Шефът на Flighty Алехандро Ходоровски предложи трансформация на романа, връщайки се към 70-те години на миналия век, като неговото изпълнение подчертава Pink Floyd. Един лакомство, върху което се фокусира създателят Ханс Цимер в трейлъра за 2021 г. Нещо повече, твърди се, че Шарлот Рамплинг (която играе Гай Хелън Мохиам във филма от 2021 г.) напусна работата на жената Джесика във вариацията на Джодоровски. Поради причината за сцена, която би включвала огромен брой изхвърляне на допълнителни стоки.
По същество, основното изпълнение на Дейвид Линч от 1984 г. на научно-фантастичния епос на Франк Хърбърт в момента е признато за пример за вяра. Тъй като това е толкова ужасно, неговата голяма уникалност на филма. Филмът на Линч изтъкна Шон Йънг като Чани, като Мънджър освен това демонстрира в Blade Runner – различен научно-фантастичен резервен филм, който впоследствие беше възпроизведен от Вилньов.
Това означава, че използването на романа Dune ще бъде изключително начинание. Вилньов разкри, че вероятно се е съгласил да направи Dune в случай, че може да раздели историята в два видеоклипа, а Dune 2 е абсолютно в процес на разработка. Ерик Рот, който е съкомпозирал филма „Дюна“ с Вилньов и Спайтс. Те съставиха лек за спин-офа на Dune, когато той насърчи материала за ключовия филм. Въпреки това, доколкото осъзнаваме, че Spaihts е създателят на Dune 2.
Всички неща, за които се мисли, Вилньов създаде известна несигурност относно вероятността спин-офът на Dune да се случи, когато беше обявено, че Warner Bros. ще предостави първия филм от доста време и на HBO Max едновременно:
„Стриймингът може да развие невероятно вещество, но не и филми с разширение и мащаб на Dune. Алтернативата на Warner Bros. предполага, че Dune няма да получи възможността да екзекутира парично, за да бъде реалистичен, а кражбата ще бъде при предишна победа. Warner Bros. можеше невероятно ефективно да убие институцията Dune. „Това е само за поддръжниците.“ Джон Станки от AT&T съобщи, че стрийминг понито остава приют за коне. Всъщност понито остава пристройка за кланицата.
Ще си припомним още много актуализации за Dune 2, когато станат достъпни. Независимо от това, Dune тръгва по кината (и HBO Max) на 22 октомври и, подготвен от Hai-Shalud, аз ще бъда там.