Феновете ЗАПЛАШАТ С БОЙКОТ Aquaman 2, ако Amber Head не бъде заменен: Слухът обясни

Между тях имаше бурна буря Амбър Хърд и Джони Деп по отношение на обвиненията и на двамата, че другият ги е насилвал физически. Цялата им връзка създаде вихър и тези обвинения и съдебни процеси обърнаха главите.

Амбър Хърд беше арестувана през 2009 г. за предполагаемо, че е хванала и удряла ръката на тогавашния си партньор публично на международното летище Сиатъл-Такома. Тези обвинения срещу нея обаче отпаднаха, когато бившият й партньор Тася ван Ри твърди, че полицията е изтълкувала погрешно и твърде сензационно е направил разгорещен разговор.

Пол Сафран, един от продуцентите от Warner Bros. Production на продължението на Aquaman, каза и аз цитирам: „Не мисля, че някога ще реагираме на, честно казано, чист натиск от фенове. Трябва да направите това, което е най-доброто за филма. Усетихме, че ако е така Джеймс Уан | и Джейсън Момоа , трябва да е Амбър Хърд. Това наистина беше.' Той продължи да казва, че продуцентите и режисьорите правят това, което е най-доброто за филма и няма да вземат предвид какво се случва в Twitter-стих или да реагират на реакцията или исканията на феновете по какъвто и да е начин.

Феновете бяха изключително шокирани от това и излязоха със собствени туитове и изявления, които предизвикаха повече реакция, и създадоха хештаг специално за бойкот на филма – #BoycottAquaman и той започна да набира популярност. Няколко фенове бяха ядосани и разстроени, че продуцентът споменава в изявлението си, че правенето на това, което е най-доброто за филма, не включва това, което феновете очакват, защото кой друг ще гледа филма, след като бъде пуснат, ако не тези фенове, които са вбесени . Те също така продължиха да твърдят, че Амбър Хърд няма да изпълни ролята на Мера във филма справедливост.

Продуцентите не изглеждат много загрижени от този хаштаг, защото смятат, че дори и да има бойкот, той трябва да бъде с епични размери и сякаш разчитат на феновете, които няма да се интересуват от драматичността на кастинга на актьор.

Филмът се очаква да бъде пуснат в средата или края на 2022 г. и феновете към момента изглеждат адски склонни да не купят тази продукция на Warner Brothers.