Феновете смятат, че Джим Кери НОСИ перфектната визия на Егман в Sonic 2 е най-доброто нещо някога

Първият трейлър на Таралежът Соник 2 беше освободен наскоро в Награди на играта 2021 . което не само върна опашките на Соник и неговия приятел, но и ние можем да видим Джим Кери обличане като перфектен злодей като д-р Работник . Феновете харесаха Джим Кери в първия филм, който играе ролята на злодея, който е зъл, но забавен и това е нещо, в което Джим Кери е добър. Феновете бяха развълнувани да го видят в трейлъра, когато разбраха, че той е реакциите им завладяха интернет.

Тогава има това

Джим Кери с ролята си и блясъка на комичното време в актьорството почти превзе интернет отново в Twitterverse феновете говорят за това как той е перфектният злодей и най-добрият избор на злодей за франчайза на Sonic. Феновете бяха луди по Джим Кери как се забавлява във филма и как играе героя толкова перфектно. Освен това трейлърът на филма е почти обичан от всички. Сравнявайки го с първия трейлър на първия филм, където беше критикуван, че не прави звуков, както се появява в играта и сериала, и тази реакция предизвика промяната на звуковия характер и го направи по-звуков и оттогава нататък всичко върви гладко за създателите.

Докато първата част беше много очаквана от дълго време и оправда очакванията на всички, въпреки че никой не смяташе, че ще бъде добра, но наистина беше получена и също така спечели много награди в много шоута за награди. Втората част на филма се очакваше да бъде много по-голяма от първата част и със сигурност оправда очакванията си, когато трейлърът на Sonic the Hedgehog беше пуснат на The Game Awards 2021.

Можете да видите трейлъра тук

Актьорският състав за Sonic 2

Джим Кери улучи външния вид на Егман

Докато Джим Кери е поставил високо летвата, играейки ролята си на злодей в Sonic, феновете очакват той да бъде видян в повече такива роли, тъй като това ще бъде нещо перфектно за някой като него. Таралежът Соник трябва да излезе през 2022 г. Има също малка вероятност преди това да видим новия анимационен сериал на Соник. Това все още не е потвърдено от нито един източник, но има малък шанс да се случи. Ще ви кажем повече информация за него, когато чуем нещо за него.