Феновете си представят славата на Сабрина Кирнан Шипка като MCU Гуен Стейси в ИЗВЪРШИТЕЛНО фен арт

Kiernan Shipka е известна с ролята си в сериала на Netflix, наречен Смразяващи приключения на Сабрина . Шоуто беше свързано с магията и пакостите, които се сблъскват, докато получовек, полувещица Сабрина се движи между два свята: живота на смъртните тийнейджъри и наследството на семейството й, Църквата на нощта. Тя нарасна огромна фенска база след сериала и феновете й биха искали да я видят повече в предстоящото време.

Докато някои фенове са достатъчно луди, за да си я представят като Гуен Стейси в най-новото фен арт, което се появи в интернет. Докато изкуствата на тези фенове нямат връзка с Marvel, феновете обичат да си представят и правят това, което искат, а интернет е мястото, където те могат да покажат своите умения. Ето един от Fanart, показващ Кирнан Шипка като Гуен Стейси (Жената паяк).Докато това изкуство беше споделено в 9gag и много хора имаха смесени реакции към него и искаха оправдание за този вид изкуство. Докато друго изкуство разказва и дава близки подробности за Кирнан Шипка как изглежда тя по-близо Гуен Стейси . Това е така, защото някои прилики всъщност съвпадат и за двете и след това могат да се отчетат като близко съвпадение за тях.

Сега тези изкуства са просто произведения, които са създадени от някои хардкор фенове на Marvel и Кирнан Шипка, които се посвещават достатъчно дълго, за да създават такива страхотни шедьоври и може да има тенденция в бъдещето и дори петиция към Кирнан Шипка да изпълни ролята на Гуен Стейси, която може бъде вярно и също не може да бъде вярно, тъй като силата на интернет е достатъчно силна, за да промени прилива за всеки.

Въпреки че Кирнан Шипка не е направила никакви коментари за тези фен артове към момента, но няма шансове никога да не го направи. Това също е страхотно да привлечете вниманието на Кирнан Шипка и да опознаете интереса й към Marvel Studios и неговия франчайз. Само това може да даде толкова много възможности и може би в бъдеще тя ще се присъедини и ще можем да я видим да играе ролята на Гуен Стейси или някаква друга роля във филмите на Marvel.

Нека да разгледаме отново Кирнан Шипика като Гуен Стейси

Сега този фен арт е проектиран по такъв начин, че показва лицето и бодито на Гуен Стейси, а изкуството е на Кирнан Шипка. Сега нека поговорим за финалното парче, което е проектирал някои невероятни художници там и довежда Кирнан Шипка възможно най-близо до действителната Гуен Стейси.

Можете да видите изображението по-долу и да прецените сами

Това изкуство е толкова близко до представянето на Кирнан Шипка, колкото Гуен Стейси. Ще ви разкажем повече за това и ще споделим с вас най-новите произведения на изкуството в бъдеще, ако има такива. Дотогава можете да гледате филма Spider-Man: Into the Spider-Verse и да откриете приликите между Гуен Стейси и Кирнан Шипка и как са толкова сходни.