FBoy Island сезон 2: Вероятно ли е да бъде подновен от HBO Max?

Как участниците бяха държани на пръсти през целия сезон 1

Сезон 1 беше пълен с неочаквани обрати. От една страна, по средата на сезона, шоуто накара всички останали мъже да декларират дали са „добър човек“ или „ FBoy ” Това изглежда порази целта на работата на жените да определят към коя категория принадлежат мъжете. Ще бъде ли подновен за сезон 2 на FBoy Island?

Шоуто, което дебютира през юли 2021 г., проследява три жени – Си Джей Франко, Накия Рене и Сара Емиг – докато се опитват да разберат кои 12 от 24-те мъже участници в състезанието са самопровъзгласили се „FBoys“, според HBO Max. Сериалът всъщност задава по-големия въпрос, пред който се сблъскват повечето жени, докато се срещат и се влюбват: той хубаво момче ли е или ужасно момче? Наистина ли хубавите мъже идват последни? Точният отговор на този вековен въпрос ще бъде разкрит пред зрителите на „FBoy Island“.

Според Insider шоуто е представено от комика Ники Глейзър и е замислено от бившия продуцент на „Ерген“ Елан Гейл. Преди всичко „FBoy Island“ беше похвален за отклонението от конвенционалния модел на телевизионно риалити шоу за запознанства, като позволи на членовете на актьорския състав на шоуто да взаимодействат помежду си спонтанно, вместо да принуждават състезателите да ходят на срещи или да се състезават. Единствената прилика между шоуто и другите предавания за запознанства е, че ако едно от 12-те самопровъзгласили се лоши момчета стигне до края на състезанието, те получават 100 000 долара.Сюжет Успение

FBoy Island следва стила на игрово шоу в риалити шоу и според създателите това е довело до забавен и осъзнат тип формат, който поставя жените в позиции на власт и контрол, което може да е нова перспектива. FBoy Island се развива на остров с три бляскави жени, към които се присъединяват 24 мъже. Тези 24 мъже са разделени на две равни групи, като първата половина е съставена от самопровъзгласили се добри момчета, а другата половина е от Fboys. След това момчетата преминават през серия от изпитания, за да бъдат избрани от дамите за финал. Датата на излизане на сезон 2 на FBoy Island най-вероятно ще пристигне през септември 2021 г. и феновете са във възторг.