FaZe Swagg се подиграва на Майкъл Би Джордан за необичайното му натоварване в Warzone в поток на живо

Суперзвездата на FaZe Clan Суаг трябваше да разпита наградения актьор Майкъл Б. Джордан за любимото му натоварване в малко вероятния кросоувър на Call of Duty: Warzone – и стримърът не можа да не изпече знаменитостта заради необичайния му избор на клас.

Майкъл Б. Джордан е суперзвезда на развлекателната индустрия. Той печели и е номиниран за множество награди, а също така печели титлата „Най-секси мъж на живо“. Той играе, прави и е обявен за един от най-влиятелните хора в света на списание Time.

Въпреки факта, че той е озвучил множество герои във видеоигри, MBJ може да не е игрална суперзвезда. Поне това разбрах от реакцията на Swagg към любимото зареждане на Warzone на актьора.

Swagg, член на FaZe Clan и Nuke Squad, е един от най-популярните стриймъри в Warzone и печели много пари. Но когато разбра, че Джордан управлява АН-94 и PILA във Верданск, нямаше как да не бъде заинтригуван.

По време на предаване на живо със Swagg от FaZe Clan, актьорът Майкъл Б. Джордан разкри своето натоварване в Warzone. Оказва се, че това не е най-добрата идея, тъй като един от най-добрите стриймъри на Warzone смята, че натоварването му е забавно. По време на предаване на живо MBJ и Swagg обсъдиха различни теми за игри.

MBJ се появи в Amazon, за да промотира последния си филм, Tom Clancy’s Without Remorse, който беше пуснат на 30 април. Темата обаче по-късно се измести към Warzone и Swagg попита за предпочитанията на Джордан за играта.

Джордан ще заяви, че наскоро е спечелил игра и е споделил зареждането си с оръжие, което включва АН-94 и PILA. Суаг се смее, наричайки натоварването си „гупи“.

FaZe Swagg имаше някои мисли за Michael B. Jordan Call of Duty Warzone натоварване

Разговорът на Swagg и MBJ се върти около стандартни теми за игри като мишка и клавиатура срещу джойстик, преди стриймърът да попита за Warzone. В този момент Джордан небрежно споменава скорошна победа и след това разкрива любимото си натоварване:

Първичен: АН-94
Вторично: STACK

Swagg преминава през няколко нива на емоции за секунди, от отричане до пълен смях, преди да възкликне: „не... ти бягаш с пускови устройства?“
На любимия актьор беше дадена възможността да се оправдае, като спираше на прекъсвания, докато Суаг продължаваше да се смее: „Това е радостта, която получаваш от взривяването на хеликоптер, знаеш ли какво казвам?“ Това е удовлетворението, което получаваш от свалянето му.'

Въпреки че AN-94 не е особено шокиращ, стримърът намери опцията за второ оръжие на MBJ за забавна. В общността на COD Warzone, PILA, ракетна установка, е с ненавист. Джордан се защитава, казвайки: „Тръпката е да взривиш хеликоптер... Това е удовлетворението, което получаваш от свалянето му“.

Суаг трябваше да обясни на Джордан какво не е наред с неговото зареждане: „Вижте, човече, в културата на Warzone ние гледаме отвисоко на хора, които разклащат пусковите установки, човече.“ Наистина не се разбираме с тях, човече.'

Междувременно Swagg сигурно е смятал, че натоварването на MBJ е забавно, защото той продължи да тества натоварването в някои от своите потоци. Той не е имал голям успех, което може да се очаква, когато се заключите с ракетна установка като резервен инструмент.

ЕтикетиFaZe Swagg се подиграва на Майкъл Би Джордан игри подигравателен военна зона силно