Expanse Сезон 7 подновен или не: Ето всичко, което трябва да знаете

Въведение

Създадено от Хоук Остби и Марк Фъргюс , популярният сериал ' Пространството “ всъщност е научно-фантастичен драматичен сериал, който е разработен около новелата, написана от Тай Франк и Даниел Абрахам . Писателите публикуват своите произведения под името Джеймс С. А. Кори. Историята показва, че човешките колонии са създадени в цялата Слънчева система и сюжетната линия се развива около политическия сблъсък, който се случва между различни суперсили. Сблъсъкът на силите се случва между трите нации, Обединените нации Земя и Луна, Алианса на външната планета (OPA) и Конгресната република Марс. И така, кога излиза The Expanse Season 7?

Шоуто всъщност излезе на 14тидекември 2015 г. на кабелната платформа на Syfy . Независимо от това колко добре се представи сериалът, той беше отменен след три вноски. Но тъй като феновете на сериала вдигнаха голям шум относно отмяната, сериалът беше поет от Amazon Prime Video . След това под негово наблюдение са пуснати още 3 сезона. Няма нужда да казвам, че сериалът е гореща тема сред феновете и шоуто е спечелило доста популярност и от критиците! Пикантният сюжет, зашеметяващото визуално изживяване и детайлите в развитието на героя са предоставили на феновете му уникално изживяване. Тъй като шестата част току-що приключи, последователите не могат да спрат да мислят за датата на излизане и други подробности за The Expanse Season 7. Ето какво знаем за седмата част от тази серия.Прочетете също: Сладки магнолии, сезон 2, дата на издаване, спойлери и актуализации на продукцията

„Пространството“ е отменено или подновено?

Ако говорим за шансовете седмата част да излезе на онлайн платформата за стрийминг, можем да кажем, че има някои тъжни новини за феновете. След като шести сезон приключи на 14тиЯнуари тази година, беше обявено след това The Expanse сезон 6 ще бъде последният, който ще дойде в този франчайз. Това означава, че научно-фантастичното шоу е събрало сюжета, който е останал с пускането на последния епизод от този минал сезон. Но ако проследим коментарите на писателите Франк и Ейбрахам, те казаха, че тази шеста част ще се счита за много естествена пауза, а не като абсолютен край. Франк добави, че идеята за отмяна на сериала всъщност е идеята, която може да се нарече остаряла.

И така, сценаристите не са потвърдили края на историята и много критици смятат, че последният сезон е само вратата, която ще ни отведе към нов път. Но от друга страна, хостинг платформата Amazon даде да се разбере, че няма да има пускане на руден сезон в този франчайз. Така че, честно казано, изглежда доста невъзможно 7-ми сезон на The Expanse да дойде рано или късно. Въпреки това, не бива да се отчайваме твърде много, тъй като знаем, че шоуто вече е изправено пред отмяна веднъж и оцеля през този труден момент. Така че можем да предположим, че ако Amazon не може да продължи наследството на шоуто, вероятно можем да го намерим да поддържа темпото си другаде. Възможно е също така историята да бъде продължена в друга структура.