Еуфория, сезон 2 с участието на Zendaya, излиза през 2021 г.?

Еуфория Сезон 2 е официално потвърден. След историческия триумф на Зендая на 72-те годишни награди Еми – 24-годишната актриса взе наградата за главна актриса в драматичен сериал за нейното изображение на непълнолетна наркоманка Рю Бенет – HBO разкри, че частите най-накрая влизат в сила за нетърпеливите -очаква се сезон 2.

Еуфория Въведение

Сериалът на HBO, американска адаптация на израелско шоу, изобразява куп деца от гимназията, докато преговарят за възходите и паденията на юношеството. Неговото изследване на романтика, ярост, личност, наркотици, секс и всичко друго между тях привлече широко признание както от рецензенти, така и от публиката, като премиерата на сезона беше гледана от повече от 5,5 милиона души по каналите на HBO.

Прочетете също: Орвил, сезон 3: Дата и час на излизане по FOX

Еуфория, сезон 2: Трейлър

Все още няма пълен трейлър, но HBO пускаше малко, примамливи проблясъци от предстоящия сезон през последните няколко месеца. На втората годишнина от дебюта на Euphoria, Зендая сподели първия облик на сезон 2 през юли 2021 г.: Рю и Джулс се намират един друг в претъпканите коридори на своите домове; усмивка се разстила по лицето на Ру.

И на Еми 2021 HBO излъчи тийзър за почти всичките си предстоящи програми, включително 2 допълнителни, изключително кратки поредици от сезон 2 на Euphoria. В един сценарий Rue е показана да танцува по коридора, докато Джулс, костюмирана като Фрида Кало, има рисунка на Rue, нарисувана върху нейния храм в друг. След пускането на клипа Джеръми О. Харис, копродуцент на Еуфория, сезон 2, сподели туит, че поредицата на Фрида Кало е неговата „любима сцена в сезон 2“.