Ето защо Бен Афлек заряза Ана де Армас и Я НАСТАВИ заради Дженифър Лопес

Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха през януари тази година, след като бяха в дългогодишна връзка. Бен Афлек, след като се раздели с неговите Дълбоки води ко-звездата сега се среща Дженифър Лопез . Двамата споделят отдавнашна история и се събраха отново след 17 години, откакто прекратиха годежа си през 2004 г. Но дали славата на батман остави Ана заради Дженифър? преди да навлезете в каквито и да било дълбочини, кетите проучат причината за раздялата на Бен и Ана и всичко, което е възможно да знаем за това.

ПРИЧИНИ И СПЕКУЛАЦИИ

Първото беше, че Ана искаше да се отдалечи от Лос Анджелис и искаше Бен също да я придружи. Но поради служебните си ангажименти и децата, че актьорът дели попечителството с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, движението не беше възможно. Друга причина за същото беше, че Ана искаше да създаде семейство с актьора и Бен, който беше баща на три деца, нямаше правилното мислене за подобно решение. Двамата обаче се разделиха взаимно и засега са на различни места в живота си.

СЪБИРАНЕТО НА БЕННИФЕР

След раздялата се разпалиха слуховете за връзката между Бен и бившата му приятелка Дженифър Лопес. Според източниците, актьорът започнал да изпраща имейли, за да й намекне, че все още се интересува. След това двамата бяха забелязани заедно в курорт в Монтана, където дори бяха забелязани да карат заедно. Причината за раздялата им преди беше допълнителното медийно внимание, придружено от натиска, при който чувстваха, че в един момент са станали прекалено развълнувани и достъпни. Въпреки това, към момента те се срещат един с друг.

Като говорим за слуховете, фактът, че съ-звездите на Deep Water се разделиха, няма нищо общо с помирението на Дженифър и Бен. Раздялата на първо място се случи с различията и те са на различни места в живота си и що се отнася до новосъбраните двойки, те винаги са чувствали, че дори и след раздялата, те все още имат чувства един към друг.