Ето как Moon Knight е различен от всички други серии на MCU досега

Въведение

В случай на Comic-Com, актьорът от предстоящия сериал на Marvel Cinematic Universe Лунен рицар , Оскар Исак предаде коментара си, че предстоящият сериал Moon Knight ще бъде нещо като диво шоу. На всичкото отгоре шоуто най-вероятно ще бъде някак различно от другите предавания на Marvel Cinematic Universe, които сме гледали досега Дисни+ . Оскар Айзък ще играе главната роля в сериала Лунен рицар. Неговата роля Марк Спектор ще направи първата си поява в кинематографичната вселена на Marvel чрез тази серия. Шоуто ще представи нов герой, който е по-скоро бдителен, който носи белия си костюм и твърди, че е избраният апостол на египетското божество Лунния бог. Освен това, измамната криза на идентичността на Спектор ще ни покаже огромно развитие на един герой, базирано на динамично и интроспективно изследване, което никога досега не сме виждали в кинематографичната вселена на Marvel. Комбинацията от бруталната природа и ума за отмъщение на характера Лунен рицар определено ще представи шоуто като един от най-уникалните и диви сериали, които някога сме виждали в MCU.

Как Лунният рицар може да се счита за единствен по рода си?

Говорейки за фактите за този сериал, шоуто ще бъде представено от шоурънъра на Marvel Studios, Джеръми Слейтър. В шоуто ще участва Оскар Айзък като Марк Спектър, известен още като Лунен рицар. Той ще се изправи срещу неизвестен злодей, от когото ще се снима Итън Хоук в шоуто. Както вече разкрихме, Оскар Айзък дразни предстоящия Moon Knight като диво шоу, което предстои. Видео от зад кулисите на Moon Knight показва изявлението на Исак. От друга страна, историята на произхода на Moon Knight вече е почти потвърдена. На всичкото отгоре изглежда, че шоуто ще бъде много по-различно от предишните шоута на Disney+, които сме виждали досега, като WandaVision , Соколът и Зимният войник , Локи , и скорошната Какво ако…? . Както можем да видим, всички предишни предавания са представяли герои и героини, които вече съществуват в MCU, но виждаме в Moon Knight, че шоуто представя герой, който е съвсем нов за студиото. Не само това, мисленето и характеристиките на този герой са нещо, което се нуждае от съвсем ново ниво на концентрация и отдаденост, за да разбере. Това прави сериала непредсказуем и див.Анализирайки сложния характер на героя, можем да видим, че той се бори със собствената си идентичност. Това го прави бдителен, който брутално търси справедливост и отмъщение. В резултат на това той бие по дяволите престъпниците, независимо от каквато и да е сдържаност и милост. От друга страна, той също вижда, че е в противоречие със своето съзвездие Лунния бог Хонсу, което го кара да му се съпротивлява с всичко, което има.

За да накратко всичко това, можем да кажем, че предстоящата MCU серия Moon Knight всъщност ще бъде единствена по рода си. Като се има предвид гъвкавото и динамично мислене на Лунния рицар, феновете могат да очакват, че мнението на Марк Спектър за естеството на сериала може просто да се сбъдне.

ЕтикетиИтън Хоук Локи Лунен рицар Оскар Исак Соколът и Зимният войник WandaVision Какво ако...?