Ето истинската причина, поради която Граймс заряза и напусна Илон Мъск с неговото БЕБЕ X Æ A-Xii

Въведение

Илон Мъск и приятелката му Граймс са се разделили, след като са се срещали почти 3 години. Двамата имат общо бебе, което е на почти 1 година и се казва X Æ A-Xii.

Илон Мъск в интервю разказа за значението на името на детето си: „На първо място, моят партньор е този, който най-вече е измислил името. Искам да кажа, че е просто X, буквата X и „Æ“ се произнася като „Пепел“, а след това A-12 е моят принос. След това той уточни, че „А-12“ означава „Архангел 12, предшественикът на SR-71, най-готиният самолет някога“.

Той също така каза в неотдавнашно интервю, проведено наскоро, че той и приятелката му са били частично разделени и това е довело до разговор в интернет, че кой ще запази детето си X Æ A-Xii.Мъск каза, че и двамата ще се редуват и ще гледат заедно детето си.

Той също така каза, че все още я обича и поради ангажиментите си с времето те трябваше да прекарат по-голямата част от времето си разделени и не можем да си отделим подходящото време.

Докато Мъск трябва да пътува до чужди страни и трябва да бъде в Тексас най-вече за това, че компаниите му го изискват. Tesla и SpaceX са компании, основани от Илон Мъск, и двете са две ценни компании в света.

Ще ви разкажем всички подробности за двамата и времето, когато са били заедно и как това води до това, че Граймс най-накрая напуска Мъск и взема сина си със себе си.

Колко време бяха заедно?

Двойката беше заедно почти 3 години и почти прекарва времето си един с друг и по време на пандемии и оставайки в домовете си заедно се сближиха и това ги доведе до по-силни от всякога.

Но те решиха, че трябва да прекратят връзката си заради ангажиментите си, докато Граймс беше предимно в Лос Анджелис заради работата си и Муск, пътувайки до различни страни, двойката беше предимно заета в живота си и не можеше да си отдели време.

Но някои фенове вярват, че двойката има това, поради факта, че Илон Мъск е зает човек и също така участва в много неща като с Амбър Хърд .

Докато някои смятат, че Граймс е дал много шансове на Илон и е искал той да се раздели с някои хора и да не е в контакт с тях.

В момента те все още живеят заедно под един покрив и се редуват да свалят бебето си. Докато са под един покрив и бебето е под другата стая.

Засега те все още са в разговор и са добри приятели помежду си, които се грижат за бебето.

Въпреки че една от многото причини, поради които все още не са заедно, е, че феновете вярват, че имат много различен живот и в момента и двамата са заети в кариерата си.

Ще ви държим в течение за състоянието на двамата.