Емилия Кларк е готова да ЗАМЕНИ Амбър Хърд в Аквамен 2, вижте реакцията на Джейсън Момоа

Аквамен 2 В ролите Джейсън Момоа е сред най-чаканите филми в DC Extended Universe. Мера беше изигран от Амбър Хърд в първия филм за Аквамен. Джейсън Момоа беше видян в ролята на Артър Къри AKA Аквамен . Уилем Дефо играе Вулко, Патрик Уилсън играе Орм / Ocean Master, Яхя Абдул-Матин II играе Черната Манта, Долф Лундгрен играе Нерей, Никол Кидман играе Атлана, Темуера Морисън играе Том Къри, а Луди Лин играе Капитан Мърк бяха сред другите забележителни актьори членове.

Но съдебната борба на Амбър Хърд с бившия съпруг Джони Деп получи много обществено внимание през последните години. Въпреки факта, че двойката се раздели през 2017 г., съдебните процеси по отношение на обвиненията в домашно насилие и действията за клевета на Джони Деп все още продължаваха през 2021 г.

По средата на действията за клевета, Warner Bros. оттегли Джони Деп от участието му в Филмовата трилогия Фантастични животни . Според We Got This Covered, поддръжниците на Амбър Хърд се обърнаха към нея поради съдебната битка и мнозина се присъединиха към петиция на Change.org, за да я оттеглят от филма Aquaman 2.

Всичко това започна, когато аудиопризнанието на Амбър Хърд за физическа атака изтече онлайн. Преди това Джони Деп беше смятан за виновник, но това обърна нещата. Звездата от Феновете на Фантастичните животни организираха протести, за да бъдат премахнати Хърд от Аквамен. Скоро след това беше съобщено, че създателите на DC също мислят за това.

Емилия Кларк получава трансформация на Мера за Aquaman 2 в оригинално изкуство от потребител на Instagram „ jph_photoshop ”, със звездата от „Игра на тронове“ с характерната червена коса. Кларк също се вижда в произведенията на изкуството, носещи брилянтния зелен атлантски костюм, който Амбър Хърд облече по време на първия филм. Можете да видите Емилия Кларк в ролята на Мера в Aquaman 2 по-долу. Въпреки това Warner Bros. не е публикувал официално съобщение по въпроса.