Ема Уотсън и Том Фелтън ТАЙНО ли са започнали да се срещат отново?

Новината за Ема Уотсън и Том Фелтън тайни срещи се появяват от време на време. Тъй като двамата споделят тясна връзка, феновете често се виждат да изпращат „ ХАРИ ПОТЪР ” звезди заедно, въпреки факта, че и двамата са били или са поотделно в различни отношения. Преди да преминем към истината за слуховете, нека се потопим в връзката между двамата актьори и как е бил животът им на срещи.

Що се отнася до слуховете за среща на Ема Уотсън и Том Фелтън, те са в пълен разцвет от 2019 г., когато Том Фелтън сподели снимка на двамата през август същата година. Феновете започнаха да ги изпращат и слуховете, че двамата са нещо и тайно се срещат. Въпреки това скоро след като Том Фелтън изчисти тези слухове, казвайки, че връзката между двамата е по-скоро нещо на Грифиндор и Слидерин, отколкото на Том и Ема. Отричайки всички слухове, той добави, че двамата споделят много тясна връзка и това е нещо повече от приятелство, но двамата не излизат. Вместо това те се опитват да останат отворени един към друг и обожават приятелството, което поддържат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Фелтън (@t22felton)

По-рано, в интервю, Ема разкри, че е била влюбена в Том Фелтън за първите два филма и как двамата се смеят на това, а същото разкритие даде и Том, когато каза, че я харесва тогава. Той дори каза, че я обожава и смята, че тя оказва фантастично влияние върху света. Това накара феновете да се развълнуват и започнаха да ги изпращат.

Ема, която по-рано излизаше с британския финансист Джей Баримор, Джони Симънс, Брендън Уолъс, в момента се среща с ЛЕО РОБИНТОН, който е собственик на бизнес от Калифорния, както потвърди Daily Mail. Наскоро слухът, че Ема е ангажирана с бизнеса, се разпространи в светлината на прожекторите, но скоро след това актрисата се обърна към социалните медии и отрече всички слухове, като каза, че ако се случи подобно нещо, феновете ще го чуят от нея. Що се отнася до Том Фелтън, той излиза с Оливия Джейд Гордън, но скъса с него няколко месеца, след като актьорът разкри публично за връзката им. В момента актьорът не излиза с никого и засега се наслаждава на самотния си живот.