Елизабет Олсън, която помага на Бенедикт Къмбърбач в Spider Man 3, може да обясни как д-р Стрейндж напълно оправи бъркотията си

Доктор Стрейндж 2 в момента е на път. Но може би имаме нещо за вас в това отношение. Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта е готов да стартира! Очаква ни страхотна история на Marvel! Наскоро новините казаха, че нещо, което се е случило обратно Спайдърмен 3 , може да ни даде скрит отговор, свързан с бъркотията на Доктор Стрейндж. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Свързващата връзка между Спайдърмен 3 и Доктор Стрейндж 2!

Доктор Стрейндж 2 се основава на различен сюжет! Очаква ни нова история. Третата част за Спайдърмен, която е озаглавена като Спайдърмен: Няма път към вкъщи ще се представи Бенедикт Къмбърбач ! Елизабет Олсън ще помогне на Бенедикт Къмбърбач! Това ще бъде завладяваща история в предстоящата приказка както за Спайдърмен, така и за Доктор Стрейндж. Всички сме наясно с бъркотията на доктор Стрейндж! Загубихме толкова много от нашите герои на Marvel! Как бихме могли да забравим загубата на нашия любим, Железния човек?

Втората част на Doctor Strange трябва да бъде много предизвикателна игра за публиката! Сложностите и действията ще се удвоят! Ще се увеличи ли объркването? Или бъркотията ще бъде изчистена? Има твърде много обърквания, на които трябва да се отговори! Пропуските трябва да се запълнят. Ще се появи ли Ванда в Doctor Strange 2? Ще бъде ли тя главният злодей във филма?

Наскоро чухме, че Олсън ще играе главна роля на злодей в продължението на филма на Доктор Стрейндж! Да, Уанда може да е центърът на злото допълнение на Doctor Strange 2. Новината все още трябва да бъде потвърдена, но скоро очакваме да получим точни новини за тази бележка! Всички знаем колко силни са силите на Wanda Vision! Ще унищожи ли тя останалите герои на Marvel? Е, за да разберем истинската мистерия зад това, трябва да изчакаме до следващата година! Отговорите се крият само във филма „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“.

Кога ще излезе Доктор Стрейндж 2?

Най-очакваното ни продължение, Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта, е готово и е планирано да се появи на нашите екрани следващата година. Очакваме филмът да излезе следващата година, на 25 март 2022 г. Определено гледайте филма в близките кина, за да опознаете повече от света на Marvel!

Все още няма трейлър за продължението на филма! Също така нямаме много спойлери за филма. Снимките почти приключват! Можете да очаквате трейлърът на филма да излезе до началото на следващата година, особено през месец януари или февруари! По този начин имаме още няколко спойлера на филма. Много повече за филма със сигурност ще излезе през следващите месеци, определено се свържете с нас, за да научите повече за филма. Дотогава поддържайте връзка с нас, за да научите повече за най-новите актуализации и новини за вълнуващи филми на Marvel и приключенски сериали на Marvel!