Елизабет Мос и Том Круз Слуховете за БРАК се разпалват, ето всичко, което трябва да знаете

Том Круз винаги е бил в новините за необичайни неща, главно включително необичайни слухове за личния му живот! Последният е много странен. Говори се, че Том Круз, който към момента е необвързан, ще се жени за „Кралицата на пика телевизия“, Елизабет Мос .

Минали бракове и семейна история на Том Круз

Том Круз е бил женен три пъти преди това. Нито един от тях обаче не се получи и в момента той не е женен. Първата му съпруга беше Мими Роджърс . Те бяха женени от 1987-1990 г. Вторият му брак е с Никол Кидман. Това продължи малко по-дълго и двойката се раздели, след като беше женена в продължение на 11 години, през 2001 г. През 2006 г. той се ожени за Кейти Холмс . Те останаха заедно 6 години. Двойката се раздели през 2012 г. Той е необвързан към момента. Баща е на 3 деца, 2 от които са осиновени. Имената им са Сури Круз, Конър Круз и Изабела Джейн Круз.Елизабет Мос минал брак

Елизабет Мос беше омъжена преди това Фред Армисен . Те не са имали деца. Те бяха женени от 2009 до 2011 г. Елизабет описва преживяването си с него като „травматично“.

Слухове за брак на Том Круз и Елизабет Мос

От много години се носят слухове, че Том Круз и Елизабет Мос ще се оженят или вече са сгодени. Забавното е, че двамата дори не са излизали!

Елизабет Мос отрече слуховете за всякакъв вид романтика или връзка с Том Круз. Имаше и слухове, че Елизабет Мос е била тайно влюбена в Том Крузи завинаги. Нищо от това не е вярно, по нейно собствено признание!

Какво разпали слуховете?

И Том Круз, и Елизабет Мос са необвързани към момента. Това може да е причината този слух да се появи отново.

Друга причина може да е, че Том Круз е бил забелязан с мистериозна блондинка някъде назад. Феновете и таблоидите просто чакаха възможността да ги сглобят и тъй като Елизабет Мос също е блондинка, това беше идеалният шанс!

Новината обаче е фалшива.

Асоциацията на Елизабет Мос и Том Круз към църквата на сциентологията

Слухът без съмнение се подхранва и от идеята, че църквата, с която и двамата са свързани, може наистина да иска да види Том Круз и Елизабет Мос като силна двойка на сциентологията, като се има предвид, че и двамата са сред най-високопрофилните членове на организацията.

Тази теория е наречена „странна“ и „луда“. Елизабет Мос също разкри, че е стигнала до момент, в който просто го намира за смешно и върви по течението. Тя сподели в интервю как семейството й е реагирало, когато избухна новината и как са били много объркани и разстроени, че не им е казала първа.

Забавен факт е, че първата съпруга на Том Круз Мими Роджърс го въведе в църквата на сциентологията.

Какъв малък е светът!Що се отнася до Елизабет и Том, те са щастливи в живота си и не планират да ходят заедно по пътеката, но ще ви държим в течение, ако научим повече!