ELEX II е ролева игра с отворен свят, THQ Nordic съобщение и последните новини

THQ Nordic обяви ELEX II, научна фантастика и фентъзи екшън-приключенска ролева игра, която ще бъде пусната на компютър и конзоли.

THQ Nordic публикува нов трейлър за ELEX II, тяхната предстояща RPG игра с отворен свят, която ще бъде налична на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X, Xbox One и PC, когато бъде пусната. Продължението на класическата Open World RPG ELEX ще ви даде безпрецедентна свобода да изследвате планетата Магалан, като използвате своя надежден джет ранец, за да стигнете навсякъде. Други елементи включват възможността за взаимодействие със свят в реално време, пълен с отделни NPC, които помнят вашите действия и реагират по подходящ начин, според екипа за разработка на THQ Nordic.ELEX II е продължението на ELEX, класическа ролева игра с отворен свят от Piranha Bytes, и ще се проведе в постапокалиптичната научна и фантастична вселена на Magalan. THQ Nordic публикува чисто ново кинематографично видео, което представя главния герой Джакс, екип от герои, нови среди и противници.

Elex 2 се развива на планетата на Магалан, с „огромни региони, които могат да бъдат изследвани с ненадмината свобода чрез реактивен ранец“.

„След събитията от Elex 1, планетата Магалан преживя няколко сравнително спокойни години: старите фракции бяха победени, а нови фракции се издигнаха. Усилията на берсеркерите да тераформират и възстановят полетата започнаха да дават плодове. Албите вече не са опасност след победата си над Хибрида. Въпреки това нашият герой Джакс идва с информация за нова заплаха, която надвисва над Магалан. От Джакс зависи да обедини тези различни фракции, за да се изправи срещу мрака.

Според THQ Nordic NPC в играта ще запомнят какво сте направили и ще реагират съответно, могат да се присъединят или да напуснат вашата група в зависимост от това как се държите и могат да бъдат убити, което ще се отрази на стъпалата.

Въпреки факта, че Elex 2 е продължение на първата игра, са изминали няколко години от събитията в първата игра и за разлика от поредицата The Witcher или Mass Effect, не можете да прехвърлите запазените си игри в продължението.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Изследвайте планетата Магалан с невиждани досега нива на свобода, като използвате своя надежден джет ранец, за да се движите по терена и дори да летите!

Взаимодействайте с жизнена среда, пълна с различни NPC, които

- ще запомни какво сте направили и ще реагира съответно

– ще се присъедини или напусне вашата група в зависимост от това как се държите

– може да бъде убит, което засяга историята.

Със значително подобрена система за управление участвайте в течни битки от близък и далеч. Потопете се във вселената от морални избори в история, където вашите действия имат последствия.

Играчите ще могат да се ангажират със „живял свят“, състоящ се от „уникални NPC“, които ще запомнят какво е направил играчът и ще действат съответно, както и ще се присъединят или напуснат групата въз основа на поведение и ще бъдат убити, като всичко това ще окаже влияние върху приказката.

RPG ще има близка и дистанционна битка, както и „много по-добър механизъм за управление“ и история с последствия за избора на играча. ELIX II все още не е получил официална дата на пускане, но е планирано да бъде пуснат на компютър чрез Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X|S.

Етикетиобяви ELEX II отворен свят RPG THQ Nordic