Ела Роуз вдига температура в холивудските хълмове със своята горещина на снимки по бикини край басейна

Освен че е модел, тя е и инфлуенсър в социалните медии и има огромни фенове от над 777 000 последователи в Instagram. Тя знае как да държи феновете си увлечени, като качва ежедневния си начин на живот, експертни фотосесии, проблясъци от ваканционните си пътувания, одобрения на марката, платен PR и т.н.

Ела участва и в музикалното видео към песента на R3hab, озаглавена „Karate“. През 2014 г. красивата шведска манекенка започна да излиза с тогавашното си гадже Джулиан Едуард. Връзката им продължаваше и прекъсваше между 2016 и 2017 г.

Имаше малко драма, свързана с бременността на Тя . Връзката на Ела и Джулиан привлече вниманието на обществеността, откакто моделът заведе дело срещу звездния играч. Двамата споделиха дъщеря на име Лили-Роза.

Като оставим противоречията настрана, изглежда, че кариерата на Ела като модел се е възползвала значително от миналите й отношения със спортиста. Много се говори за Ела Роуз и бившия й приятел Жулиен Едълман.

Кариерата на Ела изглежда върви добре, откакто клюките й с бившия си приятел и футболист.

Е, добре, добре! Пожелаваме повече забавления и очарователни моменти заедно на дуото майка-дъщеря в бъдеще, тъй като те са абсолютен сърцебиец.

Дотогава се пазете и не забравяйте да се включите отново следващия уикенд, за да видите кой е повишил коефициента на горещина.