E3 2021 пусна своя официален портал и приложение – ето какво трябва да знаят геймърите

Първото завинаги виртуално изживяване на най-големия случай на компютърна игра в света ще предложи достъп до онлайн и приложения за всички близо до четиридневно излъчване. E3 2021 ще бъде онлайн след един месец и ESA предлага първи поглед върху това как ще изглежда изцяло виртуалният E3 с тънкостите на онлайн портала и приложението на повода.

Относно Е3

E3 е главен повод в света за компютърни и компютърни игри и свързани артикули. Шоуто се претендира и работи от ESA, американската борсова асоциация, ангажирана да обслужва нуждите на бизнеса и обществените въпроси на организациите, създаващи и разпространяващи интелигентни игри за компютърни игрови конзоли, преносими устройства, компютри и интернет. За повече данни посетете www.e3expo.com или следвайте E3 във Facebook @E3Expo или Twitter @E3.

Относно ЕКА

Асоциацията на развлекателния софтуер (ESA) изпълнява ролята на глас и поддръжник на индустрията за компютърни игри в САЩ. Неговите личности са пионерите, създателите, издателите и бизнес пионерите, които преразглеждат забавленията и променят начина, по който си сътрудничим, учим, взаимодействаме и играем. ESA се опитва да разшири и осигури мощния търговски център за компютърни игри чрез въображение и свързване с устройства, които отстояват положителния ефект на компютърните игри върху хората, културата и икономиката. За повече данни посетете сайта на ESA или следвайте ESA в Twitter @theESA.