Джулия Фокс реагира на твърдението на феновете, че се среща с Кание Уест само за ПАРИ

накрая, Джулия Фокс отговори на слуховете. Наскоро Джулия Фокс беше забелязана с Кание Уест . Нашите доклади казват, че двамата се срещат един с друг. Има някои слухове, според които Джулия Фокс се среща с Кание Уест само за пари. Моделът наскоро разкри за това. Тя отрече всички слухове. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Джулия Фокс разказва за връзката си с Кание Уест

След наистина дълго чакане Джулия Фокс разкри за връзката си с Кание Уест. Откакто слуховете за връзката й се потвърдиха, актрисата беше изправена пред много реакция от публиката. Слуховете твърдят, че тя се среща с Кание само заради слава. И двете Джулия Фокс и Кание Уест са запознати със слуховете. Хората твърдят, че връзката й с Кание Уест е просто рекламен трик. Наскоро, в едно неизрязано интервю, Джулия отговори на слуховете там.Според наши източници тя просто отрече всички слухове. Кание не е първият милиардер в живота си. През годините тя е била свързана с много известни личности. Така че тя определено не е там за парите на Кание Уест. Тя буквално не се интересува от слуховете. Тя помоли публиката да бъде изтънчена с думите си. Джулия е известна със своите филми и книги. Актрисата не е свързана с Кание Уест заради неговата слава. Тя хареса подхода и жеста на Кание към нея и затова тя излиза с него. В момента се опитват да се опознаят по-добре.

Джулия Фокс се наслаждава на компанията на Кание Уест

В същото интервю Джулия Фокс ни даде кратък поглед върху настоящата си връзка с Кание Уест. Двамата се наслаждават на компанията си един на друг. И двамата се изследват един друг и искат да вървят нещата бавно. Наскоро Джулия се наслади на пищна вечеря в Лос Анджелис заедно с Кание Уест и други известни знаменитости. В същото събитие двамата също бяха забелязани да се целуват. Изглежда нещата скоро стават сериозни между Кание Уест и Джулия Фокс. Но наистина ли е честен Кание Уест с чувствата си към Джулия Фокс?

Кание Уест се среща с Джулия Фокс, само за да накара бившата си съпруга да ревнува?

Кание може да се среща с Джулия, но все още е влюбен в бившата си съпруга Ким Кардашиян . Според нашите източници има и някои други слухове, които казват, че Кание Западна връзка с Джулия Фокс е просто рекламен трик. Той излиза с Джулия, само за да накара Ким да ревнува. Всъщност Ким също смята, че това е вярно, тя знае, че Кание просто се забърква с Джулия Фокс. Е, истината зад връзката на Кание с Джулия Фокс все още е мистерия. Определено ще ви актуализираме по тази тема, веднага щом открием нещо ново по този въпрос. Това е всичко засега, за да научите повече такива актуализации за най-новите клюки за знаменитости и вътрешни подробности, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиДжулия Фокс Кание Уест Ким Кардашиян