Джуджуцу Кайсен Глава 166 Течове, спойлери и дата на пускане

Въведение

Ученикът от гимназията Итадори Юджи не прави нищо друго, освен остава в клубната стая, за да посети болния си дядо в болницата. Но животът му се променя, когато се натъква на прокълнат обект, който го въвлича в свят, пълен с проклятия и магия. След като поглъща прокълнатия предмет, който беше пръст на краля на проклятията, той избира пътя като Джуджуцу Магьосник. И така, от какво да очаквате Джу-джуцу Кайсен Глава 166.

Той ще стане агресивен към Юджи, докато Юджи остава в отбранителна позиция. Хигурума отбелязва, че има нещо специално в Юджи и скоро разбира, че е доста талантлив в областта на магьосничеството. Юджи мисли за това как Хигурума ще се бие с него, без дори да използва енергията. Той се чуди дали физическите способности и грубата сила на Хигурума всъщност вършат работата. От друга страна, Хигурума започва да мисли за преценката на Юджи и фактът, че те не са изтощени дори след като са загубили способността си да използват прокълнатата енергия, всъщност изненада и двамата. Хигурума е по-изненадан, тъй като се чуди защо Юджи все още е наред, въпреки че би трябвало да бъде потиснат от един удар.Прочетете също: Боруто, епизод 225, дата на издаване на аниме, спойлери и обрати на сюжета

Дата на издаване и къде да прочетете?

Създадена от Akutami и Gege, Jujutsu Kaisen Глава 166 се планира да бъде публикувана на 21улноември тази година. Предстоящата глава ще бъде достъпна за четене онлайн на официалния уебсайт на Shonen Jump. Освен това, други глави на Jujutsu Kaisen заедно с най-новите актуализации са готови за публикуване в онлайн списанието на Shueisha и официалния сайт на VIZ Media. Авторът пуска нова глава всяка неделя, така че Jujutsu Kaisen Глава 166 ще бъде тук този уикенд. Така че, стискайте палци! Остават няколко дни до най-новата глава!