Джуджуцу Кайсен Глава 163 Дата на стартиране, спойлери и онлайн наличност

Джу-джуцу Кайсен Глава 162 беше пусната късно, но това няма да се повтори отново. Да, следващата глава е готова и е планирана да бъде пусната. Последният епизод на шоуто беше гръм и трясък. Продължаващата битка между Юджи и мистериозния Гийзър е основният фокус на публиката сега. който наскоро пристигна, за да отмъсти за дамата си. Предстоящата глава от шоуто е номерирана 163 и е наречена „Токио №1 колония, част 2“. За да научите всичко за Джуджуцу Кайсен глава 163, останете в течение с нас, точно тук!

Вземете кратко обобщение на Джуджуцу Кайсен глава 162!

Преди да продължите напред, трябва да имате бърза представа за случилото се по-рано в шоуто. И накрая, видяхме, че битката все още продължава. Yuuji опитва всички опити и сила да вкара Geezer на закрито. Но Geezer от другата страна не е толкова лесен за победа. Гийзърът има голямо доверие в себе си. Определено е сигурен, че ще посече Юджи. Но Юджи има нещо друго на главата си, той изглежда неподвижно и се цели в главата на Гийзър.В същото време Юджи си спомня и инцидента, който се случи между него и жената в самолета. Но той трябва да се съсредоточи, тъй като ще бъде само един кратък до победата. В крайна сметка Юджи събра цялата си смелост и накрая разби главата на Гийзър. Но сега какво ще се случи по-нататък в приказката? Нека не отлагаме повече и да преминем направо към обсъждането на Джуджуцу Кайсен глава 163.

Кога ще бъде пусната Jujutsu Kaisen-Глава 163?

Jujutsu Kaisen-Глава 163 е готова и е планирана да бъде излъчена на 24 октомври 2021 г., което е само след няколко дни. В предстоящия епизод на шоуто мистериозният човек, който познава Хигурума, се опитва да се свърже с Юджи. Той изглежда познава дори Юджи от преди. Но Юджи няма представа за този непознат човек, който внезапно се появи в живота му. От друга страна, Мегуми все още не може да се справи с Рейми по правилния начин.

Тя дори го е скарала няколко пъти, но все пак Рейми не дава подходящия отговор на горещата дама. Рейми също ще бъде видяна да говори за не-магьосниците, които сега се събират и скоро ще напуснат колонията завинаги. Истинският мотив на мистериозния човек също ще бъде разкрит. Със сигурност ще разберем кой е този непознат човек!

Прочетете също: World Trigger Сезон 3 Епизод 2 Дата на излизане и спойлери

Къде можете да прочетете Джуджуцу Кайсен-Глава 163 онлайн?

Ако искате да прочетете Джуджуцу Кайсен-Глава 163 онлайн, тогава можете да го направите. Да, главата е достъпна на официалния уебсайт на VIZ Media. Мангата може да се чете и чрез онлайн списанието на Shueisha, Shonen Jump. Всяка неделя новата глава от шоуто излиза манга. Всички знаем, че предишният епизод на Jujutsu Kaisen беше забавен, но шоуто се връща по график. Феновете на анимето с нетърпение очакват да гледат следващата глава от шоуто. За още повече актуализации относно най-новите филми и предавания, останете във връзка с нас, просто тук!