Джуд Лоу не хареса изстрелването на Джони Деп от Фантастични животни 3, каза: „Необичайно е“

Всички сме напълно наясно с това Джони Деп е премахнат от Франчайз Фантастични животни ! Нашата любима звезда не е включена в списъка на актьорите на Фантастичен звяр 3 . Очевидно феновете не реагираха добре на това решение на студиото на Warner Bros! Те изискват да върнат Джони Деп на платформата на шоуто. Но това не е всичко, изглежда, че някои от известните звезди също не са харесали решението на Warner Bros да премахне Джони Деп от франчайза! Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Джони Деп е премахнат от Фантастични животни 3

Целият въпрос, свързан с Джони Деп, се връща към инцидента, когато бившата й съпруга го твърди, че е „биец на съпруги“, Амбър Хърд . Не може да се отрече, че славата на звездата е много възпрепятствана заради този случай! Той се е сблъсквал с много през последните месеци. Очевидно Warner Bros не искаха да влизат в суматохата и решиха да премахнат звездата от своята поредица Fantastic Beasts.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джони Деп (@johnnydepp)

По-рано Джони Деп беше избран за ролята на Гринделвалд в сериала Фантастични животни. Досега той е заснел само една роля в сериала. Но сега ролята ще бъде пренесена от някой друг. Определено феновете навън наистина не одобриха това решение на Warner Bros. В момента, Мадс Микелсен е избран на мястото на Джони Деп в сериала. Нашият нов Гринделвалд е Мадс Микелсен. Феновете силно се противопоставиха на смяната на Джони Деп от франчайза.

Джуд Лоу се противопоставя на решението на Warner Bros за премахване на Джони Деп от франчайза „Фантастични животни“!

Изглежда като Джуд Лоу не ми хареса решението на Warner Bros да премахне Джони Деп от франчайза. Според скорошната информация, предоставена от Джуд Лоу, уволнението на Джони Деп от Warner Bros беше наистина необичайно. За тези от вас, които все още не знаят това, позволете ми да ви кажа, че Джони Деп вече беше снимал един ден във франчайза „Фантастични животни“.

Съвсем очевидно е, че решението на Warner Bros е взето много бързо. Очевидно всички очакваха с нетърпение да видят Джони Деп да се измъкне от правната каша. Но това всъщност не се случи, тъй като съдът ясно отрече да е виждал неговата страна на свидетел, което би могло да докаже, че Амбър Хърд е лъжец! След това важно съдебно решение Warner Bros реши да привлече някой друг на борда на мястото на Джони Деп.

По този въпрос говори Джуд Лоу и той смята, че целият проблем с премахването е наистина внезапен и необичаен. Всъщност, целият Фантастични животни, изгонени там, е доста шокиран от това решение на Warner Bros. От друга страна на историята, въпреки че е премахнат от франчайза, Джони Деп е получил съответната договорена сума от студиото на Warner Bros . Очевидно актьорът е получил заплащане, тъй като е било договорно споразумение! Но не можехме да отречем факта, че звездата на Джони Деп определено е засегната поради съдебното дело срещу него.