Джони Деп може да привлече Илон Мъск в СЪДА, за да се справи с Амбър Хърд по делото за клевета

Джони Деп е бил в и извън съда с бившата си съпруга Амбър Хърд в продължение на пет години, но изглежда, че няма намерение скоро да напусне съдебната битка.

Джони Деп, звездата на Карибски пирати , е заключен в спор за развод с бившата си съпруга Амбър Хърд. Той е осъден за физическо насилие и домашно насилие от с Аквамен актриса. В отговор актьорът заведе срещу нея иск за клевета за 50 милиона долара. Освен това, има и друга битка със The Sun.

Звездата от „Карибски пирати“ (56) наскоро загуби мъчително дело за клевета срещу The Sun, когато британски съдия определи представянето му като „биец на съпруги“ в публикацията е „по същество вярно“ въз основа на свидетелства за честите им свади. В резултат на това звездата от Фантастичните животни заведе дело срещу New Group Newspapers и неговия редактор Дан Уутън. Съдебният процес, наречен „иск за клевета на Джони Деп“, се развива всяка седмица.

Илон Мъск , милиардерът основател на Тесла и SpaceX , е привлечен като обвиняем по делото за клевета на Джони Деп за 50 милиона долара срещу бившата му съпруга.

Звездата от 'Карибски пирати', която по-рано обвини Мъск в афери с Амбър Хърд на фона на бурния им брак, нареди Мъск да бъде разпитан и записите за всичките му взаимодействия с Амбър Хърд да бъдат предадени.

По средата на всичко това, адвокатът на Джони Деп поиска Амбър Хърд да прехвърли всички контакти между нея и нейния „Рокетмен“. Вече беше разкрито в процеса, че Хърд често се позовава на Илон Мъск, използвайки този термин.

Не само това, но адвокатът на Джони Деп, Дейвид Шерборн, сега привлече Джеймс Франко в битката. По-рано съдът извика Франко да свидетелства за предполагаемата му връзка с Амбър.

Звездата от 'Карибски пирати' твърди, че бившата му съпруга е имала афери и с Илон, и с Джеймс, дори когато са били заедно. В резултат на това съдът е поискал информация за всички комуникации с двамата мъже.

Мъск започна да се среща със звездата на Аквамен, след като бракът й с Деп приключи през 2016 г. Последният обаче постоянно твърди, че Илон Мъск и Хърд са били интимно свързани преди развода й с Деп. Обвиненията са опровергани от основателя на Tesla. Илон отрече обвиненията в интервю за The NY Times. „Не съм имал връзка с Амбър [Хърд], когато тя беше омъжена за Джони; това е напълно неправилно.” Той също така предложи Амбър и Джони да „заровят брадвичката и да продължат напред“.  Мъск също дразнеше миналата година за уреждането на разногласията си с Деп в „битка в клетка“, след като името му продължаваше да се появява в продължаващия съдебен процес за клевета в Обединеното кралство.

Амбър също опроверга твърденията на Джони, че е имала връзки с Джеймс Франко, холивудски актьор, и Мъск. Тя отрече Мъск да й е посещавал нощните посещения от март 2015 г., малко след брака й с Джони.

„Дори не бях в контакт с Илон до 2016 г.“, каза тя пред Върховния съд в Лондон. Хърд каза, че някои от техните аргументи са подхранвани от завистта на Деп. От 2016 до 2017 г. Илон и Амбър бяха във връзка за около година. Сега те са в приятелски отношения и също така са преминали към други партньорства. Амбър се среща с Бианка Бути, докато Илон е във връзка с Граймс, от когото наскоро има син.