Джони Деп е САМОУБИЕЛЕН след фалшивите обвинения за домашно насилие на Амбър Хърд

След безброй пъти явяване в съда и даване на всички възможни доказателства, Джони Деп е избутана в ъгъла. Въпреки че съдът призна, че доказателствата, които съпругата му е представила за домашното насилие, са манипулирани. Изпратените снимки на съпругата казват, че ще умре. Това са признаците на физическо насилие, които присъстват по телата ни по време на връзката му с Джони Деп.

Сега дори след като спечели битка срещу Амбър Хърд , Джони Деп гледаше от по-светлата страна, че ще получи уважението, което е загубил заради фалшивите твърдения на Амбър Хърд. След представянето на множество свидетели и множество доказателства съдът все още не е решил кой ще бъде победителят в тази битка. След като беше изхвърлен от два нови големи френски филма, Джони Деп гледа отстрани, защото е загубил важна роля в живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джони Деп (@johnnydepp)

Феновете на Джони Деп бяха направили няколко петиции Change.org че актьорът трябва да бъде върнат във филмите, от които е бил уволнен? Големите филми, които Джони Деп е пропуснал поради изчезналата му битка с бившата му съпруга Амбър Хърд, са Фантастични животни 3 и Карибските пирати. Поради продължаващата му битка с бившата си съпруга, Амбър Хърд изглежда, че Холивуд е различен. Беше ли Джони Деп и в момента не му се предлагат добри роли във филмите, тъй като му се предлагат и правилата, които не са толкова важни.

Макар че това е само слух, но някои доклади предполагат, че Джони Деп може да се самоубие и поради факта, че не получава никакви, репутацията му и образите му също са унищожени в обществото и актьорската му кариера изглежда е приключила заради това, той може да е самоубийствен. Към момента няма официално потвърждение на тази новина.

Някои фенове дори го подкрепиха. Надяваме се, че Джони Деп ще се върне с повторението си и също така може да бъде видян във филмите, но както по-ранни статии съобщават, че той може да бъде там във филма, това е просто въпрос на време. Но тъй като трейлърът на филма вече е обявен и актьорският състав е пренасрочен и актьорите са назначени за ролята му, която ще го замести или вече може да се види във филма.

The Wallet съобщи, че Амбър Хърд се снима за Аквамен 2, докато Джони Деп не получава връщане на роли. Това го натъжи до сърце, че може би мисли да се откаже от кариерата си. Докато феновете му настояваха за справедливост за Джони Деп, самият Джони Деп не е заявил, че е разочарован от това. Приятелите му поискаха Амбър Хърд също да бъде уволнена от филмите, в които играе или участва.