Джони Деп ЯДСЕН и Яростен към Марго Роби за КРАЖДАТА на Джак Спароу от Него

Джони Деп в момента е ядосан и ядосан на Марго Роби за участието му в 6-то появяване на капитан Джак Спароу в Карибски пирати . Ще обсъдим всички подробности за Джони Деп и Марго Роби, както и как Марго Роби е новият пират на Карибите, капитан Джак Спароу.

Докато Джони Деп загуби ролята си в Карибските пирати заради продължаващата си битка с бившата си съпруга, Амбър Хърд . Продължаващата битка между Джони Деп и Амбър Хърд е причината Джони Деп да загуби много от ролите си. Джони Деп трябваше да работи върху най-новия франчайз на Карибските пирати и Фантастични животни и къде да ги намеря, но той беше изхвърлен от двата филма. Обвиненията, които бяха направени срещу него, че е домашно насилие, обвинени от бившата му съпруга Амбър Хърд.Марго Роби, която ще заеме мястото на Джони Деп, ще бъде видяна да играе ролята на капитан Джак Спароу в Карибските пирати. В интервю Марго Роби разкри плановете си за Карибски пирати. Нейният герой няма да се различава от капитан Джак Спароу, който преди това беше изигран от Джони Деп. Шед разкрива някои интересни новини, че иска нейният герой да бъде ЛГБТ, което ще добави още пикантност към героя.

Тя каза: „Това е 21-ви век и хората са израснали в идеята за ЛГБТ и това няма да е внезапно нещо, както хората вече са направили. Знайте за това, така че ще бъде приложено във филма и ще бъде по-мощно за момичетата.' Марго Роби е развълнувана от ролята си в Карибските пирати и тя дава непрекъснати интервюта за това и как мисли да промени някои неща във филма, които ще подобрят филма и ще бъдат по-гледаеми и забавни.

До момента Джони Деп не е коментирал това. Той не е изразил мнението си за ролята на Марго Роби, но със сигурност може да се каже, че е бил наранен от това. Джони Деп е човек, когото звездите обичат най-много в индустрията. Марго Роби е една от звездите, които обичат Джони Деп, но ролята й на капитан Джак Спароу може да разгневи Джони Деп.

Да, Джони Деп никога не е проявявал каквато и да е агресия към някой, който играе ролята на капитан Джак Спароу, защото е очаквал, че никой няма да поеме ролята, защото той е най-подходящ за тази роля. Но изглежда така. Решението на Марго Роби да стане капитан. Джак Спароу постави Джони Деп на челна позиция. Засега в Twitter феновете твърдят, че Марго Роби не трябва да играе ролята на капитан Джак Спароу, тъй като тя е човек, който не е бил част от франчайза.

ЕтикетиАмбър Хърд Джони Деп Марго Роби