Джон Уик Глава 4 Дата на издаване; Ще се сблъска ли с Матрица 4?

ВЪВЕДЕНИЕ

Легендата на матрицата Киану Рийвс, който се опитва да бъде по-готин Том Круз, се стреми да прекара 50-те си години, като скача от един покрив на друг, разбива се в очила и коли и бие по дяволите главорези единствено за забавление на феновете си. И докато заснемането на последното продължение на „Джон Уик 4“ продължава, този 56-годишен вечно млад човек се вписва идеално, докато проправя пътя си към 60-те си години, като изпълнява дразнещи действия и ритмично насилие.

ГЛАВА 4 ГЛАВА 4

Ясно е като бял ден, че Киану и Фишбърн ще ни дадат химия, която матрицата няма да може да ни предложи. Макшейн ще се завърне като Уинстън от The Continental. Скорошното попълнение в екипа е Кланси Браун, който е известен с Изкуплението Шоушенк и Домашни любимци 2, Майсторът на бойните изкуства Дони Йен ще се появи като стария приятел на Уик, а Рийвс ще има сблъсък с Хироюки Санада – който знае малко за графичната касапница, след като е участвал като Скорпион в тазгодишния Mortal Kombat.

НОВИНИ И ДАТА НА ИЗДАВАНЕ НА ДЖОН УИК ГЛАВА 4

Спомняме ли си първия трейлър на Джон Уик, глава 1? Как изглеждаше? Прост филм, базиран на отмъщение? добре, като доказа, че всички подценки са погрешни, този франчайз показа своето развитие във всяка област на популярност с всяко издание на блокбъстър. Сега слуховете за последната, но, разбира се, не на последно място, са, че тя напредва към финалната си линия със скоростта на светлината, тъй като заснемането вече е в ход. Ето малко поверителна информация за най-злобния любител на кучета в света.Новината за Джон Уик, която тепърва ще бъде наречена Джон Уик, глава 4 беше обявена непосредствено след приключването на Джон Уик: Глава 3 – Парабелум през 2019 г., като получиха дата на пускане 21 май 2021 г. Феновете бързо откриха, че това е точно същата дата, планирана за Матрицата 4, което доведе до обявяването на 21 май за „Ден на Киану Рийвс“. Празник, който не е включен в класацията на света.

Но както каза Олдъс Хардинг, никой вече не получава това, което иска, Легендарната Баба Яга, която може да оцелее във всички видове ад, попадна в хватката на COVID 19. Но за щастие за нас, продукцията набра темпото си с вероятна дата на излизане на 27 май 2022г.

РЕЗЮМЕ НА ГЛАВА 3

[ТРЕВОГА! СПОЙЛЕРИ НАПРЕД, КОИТО МОГАТ ДА ВИ БОЛЯТ ОЧИТЕ 🙂 ]

Джон стана „отлъчен“ по заповед на Високата маса, страхотна организация, която контролира света от сенките, и той отлетя от Ню Йорк след това, както за последно видяхме в глава 3: Парабелум, бутане на Джон да направи обиколка по света, търсейки за горния 1% от 1% на високата маса. След като беше последван от безброй убийци и убийци, изпратени от Съдията (Азия Кейт Дилън) и Zero AKA суши готвач и след това беше предаден от мъжа, той не искаше да убива, Уинстън, той беше вдигнат от Краля на Бауъри (Лорънс Фишбърн), който пое клетва заедно с Джон да застане срещу Високата маса.

Уау, изглежда, че ерата на отмъщението за мъртвото му куче най-накрая приключи.

ВЕРОЯТЕН СЮЖЕТ ЗА ДЖОН УИК ГЛАВА 4

добре. тъй като сюжетната линия, която трябва да се предскаже за John Wick 4, е напълно разбираема след края на глава 3. Има голяма вероятност Джон да се върне към предишния си живот на убиец, тъй като враговете му мислят, че той е някак мъртъв и като се комбинира със силите на Bowery Царю, те ще сложат край на този монопол на High Table.

въпреки че звучи като нещо скучно и просто, гледайки напредъка на продължението, много неочаквани обрати могат да разклатят кошницата ви с пуканки.

КРАЙ НА ЕРАТА?

Така? това ли е краят на The Boogieman? Е, има слух за дълго планирана балерина, която трябва да бъде спин-оф с участието на студентка по балет, която се появи за първи път в Parabellum в сцена, която излъчва миризма за детството на Джон, прекарано в руско балетно училище, практикувайки смъртоносни начин на живот на убиец.