Джоан Роулинг ОТРИЧА коментарите си за ЛГБТК общността, след като се сблъска с МАСИВНА КРИТИКА

Дж. К. Роулинг е бил в новините за правене на коментари в Twitter относно пола на транс-жените. Докато нейните туитове бяха основно ориентирани към конкретна цел и истинските й думи подчертаваха конкретни неща, това е полът на транс-жените. Нейните туитове бяха силно критикувани и много актьори, които са работили с нея по време на снимките на Хари Потър, обезкуражават мнението й за ЛГБТК общността. Докато Дж. К. Роулинг се сблъска с реакцията на ЛГБТК общността, тя каза, че стои с казаното и няма да отстъпи, защото това са нейните мнения и тя просто ги сподели, защото чувства нужда.

Дж. К. Роулинг е известен писател, а също и режисьор, тя е написала книги за Хари Потър и филмите за нея са вдъхновени от книгите, а тя също е написала книгите като Фантастични животни и къде да ги намерите. Книгите й също бяха оформени във филми.

Актьорите харесват Даниел Радклиф и Ема Уотсън обезкуражиха възгледите на Дж. К. Роулинг и казаха, че въпросът за един пол е обезпокоителен и продължава толкова дълго и къде техните приятели, които преминават и са уморени да им задават въпроса, какъв пол е доста обезпокоителен и ситуация, в която човек трябва да се чувства неловко за това, транс-жените са жени, а транс-мъжете са мъже и не-бинарните, които не смятат, че имат равни думи по въпроса, те са каквито изберат да бъдат.

Докато много други обезкуражават възгледите на Джоан Роулинг и са написали различни писма, които се споделят на уебсайтовете на организациите с нестопанска цел.

Това не е първият път, когато Дж. К. Роулинг се сблъсква с реакция от страна на ЛГБТК общността през 2019 г., тя също коментира общността и възгледите й са същите и с много неща, които се случват и променят възгледите на Дж. К. Роулинг, не са се променили нито веднъж за тази продължителност.

През 2020 г. също актьорът Даниел Радклиф разкритикува Дж. К. Роулинг за нейните анти-транссексуални коментари. Докато коментарите на Джоан Роулинг накараха нейните фенове и хората в ЛГБТК общността да бойкотират бъдещите й начинания и много неща бяха бойкотирани поради това и тя беше помолена да направи публична изява за казаното и да се извини на хората от общността. Много събития за Хари Потър и Фантастични животни и къде да ги намерите и състезания за викторини бяха прекратени поради това и силно обезкуражени да се случват.

В момента статусът не се е променил много ЛГБТК общността все още иска Дж. К. Роулинг да се извини за казаното от нея и вече бяха започнати много петиции срещу Дж. К. Роулинг, които не искат тя да режисира повече филми, които имат елементи като транссексуални и ЛГБТК общността, тъй като тя със сигурност не е достатъчно квалифицирана, за да направи това. Само времето ще покаже какво важи за Джоан Роулинг и действията й могат да имат последствия, които тя също не е предвидила. Ще разкажем повече за това, когато имаме какво да кажем и ще ви държим в течение навреме.