Джо Джонас и съпругата Софи Търнър пресъздават класическа KUWTK сцена, Ето как реагираха Ким и Хлои Кардашиян

Въведение

Софи Търнър умело дразнен Джо Джонас , съпругът й, в края на предходната година. Тя направи няколко забавни моменти със съпруга си в грил сесията на телевизионното шоу Специално печено семейство Джонас Брадърс . А наскоро и звездата от популярния сериал Игра на тронове ни представи още един забавен епизод в шоуто. Но този път тя и съпругът й Джонас бяха екип.

Двойката разкри видео в TikTok, което ги вижда как действат и копират двете известни знаменитости от клана на Кардашиан. И няма нужда да казвам това, това видео веднага стана вирусно. Това само показва колко смешна е тази двойка. Всъщност можем да ги наречем най-смешната семейна двойка за този случай.Какво имаше във видеото?

И така, какво имаше в този видеоклип? Е... можем да видим в тази къса лента, че тези две забавни глави изобразяват и възстановяват популярна сцена за известното телевизионно шоу, В крак с Кардашиан която всъщност е действала през 2015 г. Първоначално сцената включва двете лица на семейство Кардашиян, Ким Кардашиян , и Хлои Кардашиян . Истинският епизод беше за Хлои , която щеше да вземе полета си без сестра си за промоционално събитие.

Макарата TikTok е направена от Джо Джонас (32 години) и съпругата му Софи (25 години), които са женени от почти 3 години. Във видеото последната съчетава устните си с диалог, който Хлои даде в шоуто, казвайки „Толкова съм изостанала от Австралия“. От друга страна, Софи дава реакцията си с впечатление, което Ким създаде тогава, като се взира в телефона си и се преструва на тотално незаинтересована. След това се видя, че Софи Търнър съчетава устните си с диалога на Ким Кардашиян. Тогава тя казва: „Ти си? Защо?'

От другата страна изпълнителката на „This is Heaven“ отговори на Търнър, докато той се представя за Клои, казвайки „Защото току-що се върнах от Австралия“. На всичкото отгоре, когато екранът се затвори на телефона, можехме да видим, че тя чати с някой, наречен Пит (тук можем да предположим, че това е настоящият слухов партньор на Ким, Пийт Дейвидсън ). Можем също така да видим, че Пийт е изпратил SMS с „Имате бомбата **“. В отговор на това съобщение Търнър (Ким) изпраща своя отговор на Пийт Дейвидсън казвайки „Хей, скъпа, просто си мисля за теб и се надявам да се забавляваш“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от J O E J O N A S (@joejonas)

В късата лента, която стана вирусна в TikTok, двойката изглежда е копирала цялата визия на Ким и Хлое Кардашиян, която се виждаше в действителния епизод на KUWTK. И така, можехме да видим Джонас в спокоен ансамбъл и Софи да държи косата си на кок и да носи яке.

През ноември миналата година, докато Софи печеше Джонас в семейното печене, което беше показано по Netflix, гаджето на Ким Кардашиян, според слуховете, Пийт Дейвидсън също беше основна тема за клюки. През това време Софи спомена на Джо да не чака, защото Пийт Дейвидсън й е дал своя номер.

Етикетиигра на тронове Джо Джонас В крак с Кардашиан Хлои Кардашиян Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън Софи Търнър