Джиджи Хадид се развежда със Зейн Малик и битката за ОПЕРАВАНЕ е в ход

Много популярната двойка Зейн Малик и Джиджи Хадид имали проблеми с брака си. Но никой не мислеше, че ще решат да извикат развод! Сигурен съм, че вече сте се досетили за кого говоря. Не е нищо, че много разкошната красавица Джиджи Хадид и известният певец Зейн Малик. И двамата споделят много сладко дете. Но изглежда, че семейството е на ръба да бъде разбито. Останете с нас тук, за да намерите всичко за него в подробности!

Джиджи Хадид и Зейн Малик се разведоха!

В момента в ефир преобладават последните новини за развода на известната звездна двойка! Да, Джиджи Хадид и Зейн Малик са решили да сложат край на брачния си живот. Двойката винаги е била в режим на връзка „включено и изключено“ в продължение на 6 години. И двамата са един с друг от почти 2 години и ние се насочваме към 3-та. Но изглежда, че съдбата е решила нещо друго и за двамата.Според нашите оценки и текущите новини, още през октомври известната певица имаше физическа битка с майката на Джиджи, Йоланда Хадид. Зейн беше пъхнал главата на Йоланда в едно чекмедже. Той е използвал много обидни думи срещу Джиджи и Йоланда. Съобщава се, че по време на тази физическа свада Джиджи не е била вкъщи, тя е присъствала на Седмицата на модата в Париж, обратно в Париж. Очевидно, тъй като е дъщеря, не е било лесно за Джиджи да изяде цялото нещо. Така тя реши да се разведе със Зейн.

В крайна сметка въпросът беше отведен до съда, Зейн беше обвинен в четири престъпления тормоз. Всички са против Джиджи и Йоланда. Зейн прие грешката си. В резултат на това той беше глобен за действията си. Освен това му е наредено да завърши 90-дневен изпитателен срок за всяко преброяване, което се сумира до 360 дни. Наред с всичко това, той също е назначен да посещава клас за управление на гнева и програма за домашно насилие. И накрая, казаха му, че няма да има никакъв контакт с Йоланда.

Какво ще кажете за попечителството на Khai?

Със сигурност двойката се развежда. Но големият въпрос е какво ще се случи с дъщеря им? Кой ще получи нейното попечителство? Джиджи и Зейн споделят прекрасна дъщеря на име Khai, която в момента е само на 1 година. Преди почти 4 дни, точно на 3 ноември, Джиджи заведе дело, за да получи попечителството над дъщеря си. Битката между нейния любовник и майка й беше наистина мъчителна и тревожна за нея. Но сега майката на едногодишно дете има още една битка.

Според нашите доклади Джиджи се е срещнала с куп адвокати миналата седмица. Тя трябва да уреди проблемите с попечителството на дъщеря си възможно най-скоро. И двамата Кай определено ще седят и ще решат правилното нещо по целия въпрос за попечителството. Що се отнася до Кай, Зейн винаги е бил много защитен и любящ баща за нея. Джиджи също планира да не поема пълно попечителство над Кай. Тя иска дъщеря й да получи любовта, която заслужава от баща си. Тя няма да протяга дълго въпроса за попечителството, реши да бъде съвместно родителство на Кай.