Джесика Бийл ВСЕ МРАЗИ Джъстин Тимбърлейк, че ѝ ИЗНЕМА

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са от най-очарователните двойки в Холивуд. Двойката често е хващана да прекарва качествено време заедно. Някои медии обаче твърдят, че Джъстин е изневерил на прекрасната си съпруга. Говори се, че Джесика е много ядосана и той мрази Джъстин, че й е изневерил.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през януари 2007 г. Двойката обяви годежа си през декември 2011 г. и най-накрая се ожениха на 19 октомври 2012 г. Двойката има двама прекрасни сина. Големият им син Сайлас е роден през април 2015 г., а по-малкият син Финиъс е роден през септември 2020 г. Двойката изглежда има щастлив семеен живот. Нещата обаче не са толкова добри, колкото изглеждат.Джъстин, ние си представихме, че се държим за ръце с Алиша Уейнрайт . От както Тимбърлейк беше хванат да има предполагаема афера с колегата си от Палмър Алиша , бракът му имаше проблеми. Джесика има проблеми с доверието и не може да развие доверието си към съпруга си. Тя го мрази за това, че я е изневерил и предал.

Двойката се представя като щастлива. Те публикуваха снимки със семейството си на Коледа. Те също така публикуваха видео за новата година, където можехме да ги видим да тренират заедно. Дуото също прекарва качествено време с децата си. Но Джъстин се чувства изоставен. Това е най-вече защото Джесика се фокусира върху кариерата и децата си. Тя не обръща много внимание на Джъстин, тъй като иска собствено пространство. Тя все още не е забравила предателството на съпруга си.

Джъстин се опитва да спаси брака си и да спечели обратно доверието на жена си. Наскоро беше съобщено, че Джъстин е на път да отмени пребиваването си в Лас Вегас. Това е, защото жена му не иска той да остане там. Тя иска той да стои далеч от партита и бляскави нощен живот. Това е основната причина Бийл да иска Джъстин да отмени пребиваването си във Вегас.

Миналата година беше съобщено, че Джъстин има връзка с непозната жена. Тази новина дойде като шок. Това отново създаде проблеми в брачния живот на Джъстин и Джесика. Въпреки това, малко след този слух за връзка, двойката посрещна второто си дете през 2020 г. Изглежда, че двойката се опитва усилено да спаси брака си. Джесика също се опитва да даде на съпруга си втори шанс. Да се ​​надяваме, че дуото се оправи скоро.

Наскоро дуото продаде апартамента си в Ню Йорк. Те го продадоха за около 29 милиона долара. Двойката купи луксозния мезонет през 2017 г. Мезонетът е разкошен и най-добрият за известни личности. Сградата на мезонета е била дом на много знаменитости, като Тейлър Суифт, Бела Хадид, The Weekend и много други.

На работния фронт Джъстин Тимбърлейк беше видян за последно в Палмърс. Филмът не се представи много добре. Джъстин имаше големи очаквания, но представянето на филма не можеше да отговори на очакванията му. Джесика от друга страна е заета с фитнес линията и децата си. Да се ​​надяваме, че двойката се гримира скоро и те също ще разрешат брачните си проблеми. Феновете желаят най-доброто за брака им и искат двойката да остане заедно.

ЕтикетиДжесика Бийл Джъстин Тимбърлейк