Джесика Бийл прости ли на Джъстин Тимбърлейк, че й е изневерил с Алиша Уейнрайт?

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се срещат от 14 години и са женени от 10 години. Дори след толкова време споровете сякаш не спират.

Когато двойката се сгоди през 2011 г., това беше веднага след кратка раздяла. Те са известни с това, че са красиви, а също и много пъти е имало слухове за развод. Най-сериозният обаче беше през 2019 г. на фона на скандала с изневярата на Джъстин Тимбърлейк.

Ето какво се случи

Джъстин Тимбърлейк и неговата колега от „Палмър“. Алиша Уейнрайт бяха уловени да прекарват време заедно в бар в Ню Орлиънс някъде през ноември 2019 г., докато снимаха за „ Палмър ‘. Твърди се, че са се държали за ръце и са се приближили доста физически.Разбира се, видеото стана вирусно и беше на всяка страница с новини до следващия ден. Това беше навсякъде в интернет и слуховете сякаш не утихнаха дори след няколко дни.

Джесика Бийл, както бихте очаквали, не беше много доволна от това, което виждаше и чуваше.

Извинението на Джъстин Тимбърлейк

Няколко дни след това Джъстин Тимбърлейк влезе в Instagram, за да изясни нещата.

Според изявлението му всъщност нищо не се е случило между него и Алиша Уейнрайт. Те се държаха за ръце, но това беше всичко. След престоя си в бара, Джъстин се прибра сам да си почине.

Той се извини, че е наранил жена си и постави нея и цялото си семейство в толкова неудобно положение. Той също така каза, че това не е примерът, който е искал да даде на сина си и това няма да се повтори.

Реакцията на Джесика Бийл

Според съобщенията двойката е започнала да ходи на терапия. Джесика все още е разстроена от съпруга си и те работят върху това. Въпреки че нещата са гладки в някои дни, те също преминават през скалисти фази, като всяка друга двойка.

Джесика не направи публично изявление по този въпрос.

Беше ли Джесика бременна с второто им дете по време на целия този скандал?

Когато двойката обяви раждането на второто си дете, Финиъс Тимбърлейк, през юли 2020 г., тези слухове се върнаха. Хората изчислиха периода от време и разбраха, че Джесика трябва да е била бременна с второто им дете, когато се е случил този инцидент.

Това със сигурност би било допълнителен натиск и твърде много стрес за бременна жена.

Като се има предвид това, разбираемо е, че тя отделя време да прости на Джъстин.

Двойката има и друг син на име Сайлъс Рандъл Тимбърлейк.

Слухове за раздяла между двойката

Карантината беше ужасно време за целия свят. Двойките се разделиха, животите бяха загубени и целият свят почти замря. Наред с това се появиха слухове, че Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк също са на ръба на раздялата. Те се караха много и очевидно бяха споменати грешките на Джъстин в миналото, включително този епизод на предполагаема изневяра. Всичко това ни кара да вярваме, че все още може да не му е простено от жена си, но те са единствените, които знаят истината.