Джеръми Ренър е в ГОЛЯМ СКАНДАЛ С НАЛОЖЕНИЕ с бившата си съпруга Сони Пачеко

Джеръми Ренър наскоро появиха заглавия. Актьорът беше обвинен от съпругата си Сони Пачеко на физическо нападение. Нека разберем повече подробности за противоречията между Ренър и съпругата му.

Джеръми Ренер и Сони Пачеко се ожениха на 13 януари 2014 г. Двойката има дъщеря Ава Берлин, родена през 2013 г. Бракът им обаче не продължи дълго. Сони подаде молба за развод през 2014 г. Посочената причина за развода са предимно различия в мненията. Двойката най-накрая се разведе през 2015 г. и те също споделят попечителството над дъщеря си. Скоро след, Сони Пачеко обвини Джеръми във физическо нападение . Тя разкри, че актьорът я тормозил психически.

Сони Пачеко отправи сериозни и мрачни обвинения срещу бившия си съпруг. Обвиненията бяха доста шокиращи и неочаквани. Актьорът беше обвинен в тежко психическо насилие, а също и в злоупотреба с наркотици. Джеръми Ренър говори за тези твърдения. Той заяви, че е невинен и не е направил нищо лошо. Твърди още, че жена му е болна и е златотърсачка. Тя беше тази, която създаде проблеми в брака им и в крайна сметка подаде молба за развод.

След тези твърдения феновете искат Disney да разгледа въпроса и също така да предприеме някои действия по отношение на обвинението, отправено към актьора. Джеръми е известен с ролята си на Hawkeye във филмите на Marvel. Говореше се, че Disney Studios търсят потенциален заместител на ролята на Hawkeye.

Джеръми Ренър, който очевидно е част от кинематографичната вселена на Marvel, е на престой. Дисни наскоро взе решение да не избира Джеръми като Клинт Бартън или Соколиното око. Също така се казва, че Disney е отворен за опции за подмяна. Джеръми Ренър беше обвинен в заплаха на бившата си съпруга Сони Пачеко .

Според няколко медийни съобщения се съобщава, че Дисни все още не е отговорила на обвиненията, повдигнати срещу Ренър. Докато говорителят на Ренър твърди, че твърденията са неверни. Пачеко обвини Ренер в психическо насилие и прекомерна употреба на наркотици. Ренър обаче твърди, че тези твърдения са неверни и също така заяви, че е невинен и не е замесен в този скандал.

От Дисни не отговориха на слуховете. Ренър ще бъде част от предстоящо шоу на Дисни, където ще бъде представен заедно с Хейли Станфийлд . Възможно е той да продължи като Hawkeye във филма на MCU.

Сериалът Hawkeye излезе наскоро и получи положителен отзвук от публиката. Премиерата на сериала е на 24 ноември 2021 г. Звездният актьорски състав на сериала включва Хейли Стайнфелд, Тони Далтън , От такса , Брайън д’Арси Джеймс , Алекс Паунович , Пьотър Адамчик , Линда Карделини , Саймън Калоу , Вера Фармига , Алаква Кокс , Зъб Маккларн , Флорънс Пю , и Винсент Д'Онофрио заедно с Джеръми Ренър. Сериалът се фокусира върху събитията след Отмъстителите: Край на играта . Ренър повтори ролята си на Клинт Бартън или Соколино око в сериала. Главната женска роля беше изиграна от Хейли Стайнфелд. Тя изигра ролята на Кейт Бишоп и помогна на Hawkeye да върне семейството си.

Да се ​​надяваме, че Джеръми ще излезе от този скандал за злоупотреба и също така той ще продължи да бъде част от филмите на Marvel.

ЕтикетиДжеръми Ренър Сони Пачеко