Джеръми Ренър е УВОЛЕН И ЗАМЕНЕН от Дисни след обвинения за ДОМАШНО насилие от Сони Пачеко

Дисни за замяна на Джеръми Ренър като Соколино око

Disney все още не са отговорили на обвиненията. След Джеръми Ренър е обвинен, че е искал да нарани бившата си съпруга Сони Пачеко в съдебно дело, Дисни очевидно обмисляше да го замени като Hawkeye в кинематографичната вселена на Marvel. Смята се, че студиото е „оценило опциите“ в случай, че бъде направен изборът да преработи характера на убиеца с стрела, според различни източници на Холивуд, по-специално писателят Даниел РПК. Обвиненията все още не са получили отговор от Disney, но те идват само седмици след като Сони Пачеко, която се омъжи за Ренър през януари 2014 г. и поиска развод същата година, го обвини в психиатрична злоупотреба и злоупотреба с наркотици.

Говорител на Ренър отхвърли обвиненията като „едностранни“. Твърди се, че Ренър е заплашил да нарани г-жа Пачеко, която иска пълно попечителство над детето на двойката. Твърди се, че той е сложил пистолет в устата си, преди да го застреля в покрива един път, според Пачеко. Ренър нарече Пачеко несигурен лъжец в следващите кадри, получени от TMZ и подадени от представителите на актьора. Пачеко цитира непреодолими разногласия относно причината за развода им, когато се разведоха през декември 2014 г. Въпреки обвиненията, се смята, че ръководителите на Disney са отхвърлили идеята и ще позволят на Ренър да участва в бъдещи филми на Marvel. Той също така ще се появи в предстоящото си телевизионно шоу на Disney+, което ще се върти около неговата роля и Кейт Бишоп, изиграна от Хейли Стайнфелд , младо момиче, което тренира да бъде следващото Соколино око.

Връзката на Джеръми Ренър и Сони Пачеко

Двойката се ожени през 2014 г. и им отне само десет месеца, за да подадат молба за развод. Двамата имат общо дете, което е на осем години. Джеръми Ренър е обвинен във физическо насилие над Сони Пачеко. Тя твърди, че Джеръми Ренър е възнамерявал да я убие и след това да се самоубие, твърдейки, че дъщеря им ще има по-добър живот без родителите си, отколкото със Сони. След развода си те се съгласиха да споделят родителството на дъщеря си, но Сони подаде нов иск, за да запази детето си единствено под нейна грижа, позовавайки се на дългата история на Ренър с алкохолизъм и злоупотреба с наркотици.

Реакцията на феновете в социалните мрежи

След разкритието на бившата съпруга на Джеръми Ренър, обвинена срещу него, много хора направиха това, което в момента е тенденция в социалните медии. #RIPJeremyRenner стана вирусен за кратко време. Не, хората не вярваха, че актьорът е починал, но това означаваше края на ролята му на Соколино око във Вселената на Marvel. Няколко дори искаха той да бъде премахнат изцяло от франчайза. Но не е толкова просто.

Случаят все още се разследва и че с новото шоу на Marvel Studios на Disney+ Hawkeye, включващо Джеръми Ренър като този на главния герой, на хоризонта, Disney каза, че Джеръми Ренър няма да бъде отменен. Можем да забележим, че ролята на Джеръми Ренър като Hawkeye в кинематографичната вселена на Marvel не се прекратява агресивно. Въпреки това, ако той не участва в последващи начинания на Marvel, трябва да заключим, че въпреки това е бил уволнен.