Дженифър Лопес НЯМА ДА СЕ ОМЪЖИ за Бен Афлек скоро, не и докато той ПРОБЕЕ Дженифър Гарнър

Разстроена ли е Дженър Лопес от коментара на Бен относно бившата му съпруга?

Дженифър Лопез е отхвърлила твърденията, че е била вбесена от гадже Бен Афлек последните изявления на бившата съпруга Дженифър Гарнър , в която той каза, че е започнал да пие, защото се чувствал „в капан” в брака си с нея. Според докладите Дженифър Лопес е била обидена от изявленията на Бен. „Тази история абсолютно не е вярна“, твърди Джей Ло в интервю. Не се чувствам така.' Преди да се разделят през 2004 г., Бен и Дженифър Лопес излизаха в началото на 2000-те и дори бяха сгодени. По-късно Бен се ожени за Дженифър Гарнър, с която беше женен от 2005 до 2018 г.

Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Бен Афлек и Дженифър Лопес направиха новини наскоро, след като възобновиха романса си след 17 години разлика. Те обявиха любовта си на червения килим на филмовия фестивал във Венеция, където се прегърнаха и целунаха, оставяйки зрителите без думи. Събитието се проведе в чест на дебюта на филма на Бен Афлек Последният дуел . Феновете получиха „цели за връзка“, след като в интернет се появи кратко видео на двамата на събитието, в което се виждаха да се държат за ръце и да позират заедно.

Защо Дженифър Лопес и Бен Афлек „не изпитват нужда“ да се женят...

Дженифър Лопес изглежда стъпва внимателно този път. В шоуто Днес на 20 юли тя избегна въпроса колко „по-щастлива“ изглежда, когато е с Бен Афлек. Джей Ло заяви, че се „радва“, но бързо премина към обсъждане на повторното издаване на нейната песен „Love Makes the World Go Round“. „Вярвам, че посланието да се обичаме един друг и да се събираме и любовта никога не е било по-актуално, отколкото е в момента“, отговори 51-годишният музикант. Така че, да, тя мълчи за възобновената си афера с Бен. Но е ясно, че Джей Ло „не е била толкова радостна от дълго време“, както тя се изразява. Връзката на Дженифър и Бен се задълбочава, дори и тя да не е готова да говори за това публично. „Те са напълно отдадени един на друг“, казва вътрешен човек. Бенифър няма да се втурне към нещо правно обвързващо, така че не очаквайте скоро да чуете сватбени камбани.

Според източника, Бен и Джен, която наскоро обяви годежа си за Алекс Родригес , се съгласяват, че „не е нужно да се женят отново“. Според вътрешния човек двойката е „напълно на една и съща страница“ относно отлагането на предложението. „Те смесват живота и семействата си и не виждат нужда да бъдат сгодени или дори да се женят. И двамата са били и не вярват, че е необходимо.” Бен я боготвори и двамата са много уверени в отношенията си. Замислено е да бъде и всички си мислят, че са съвпадение, направено на небето. ” Защо пръстенът трябва да изкушава съдбата? И двамата са казвали „аз го правя“ преди (или три пъти). От 2005 до 2018 г. Бен беше женен за Дженифър Гарнър, която преди това беше омъжена за Оджани Ноа , Крис Джъд , и Марк Антъни . Дженифър, която работи с Бен, за да намери мечтания дом в Лос Анджелис.