Дженифър Лопес казва, че НИКОГА не би се омъжила за Бен Афлек, ето какво има предвид

След много време отново го забелязахме Дженифър Лопез с бившата си годеница, Бен Афлек ! Двойката не поддържа връзка дълги години, но сега отново са заедно! Е, наскоро чухме, че горещата Дженифър Лопес всъщност не иска да се омъжи за Бен! Вярно ли е? Останете с нас, за да научите за горещите клюки за знаменитости, точно тук!

Дженифър Лопес и Бен Афлек: Хронология на връзката!

Дженифър Лопес и Бен Афлек първоначално започнаха да излизат през 2001 г. Двойката беше заедно почти година и половина! И двамата снимаха за филма Gigli и оттук започна всичко! Всъщност докладите дори казват, че Лопес се е развела с втория си съпруг Крис Джъд, само за да бъде с Бен Афлек!Не много по-късно, но през ноември 2002 г. чухме, че Бен е предложил на Дженифър с голям гигант 6,1-каратов пръстен с розов диамант! Двойката се сгоди! Е, след една година, през септември 2003 г., чухме, че звездната двойка най-накрая е решила сватбения си възел. Но малко преди няколко дни до голямото събитие, двойката реши да прекрати връзката си! Причината за раздялата им е излязла едва през 2008 г.!

Най-накрая след раздялата им, пет години по-късно, Бен разказа за раздялата си с Дженифър Лопес. Според него те не били толкова влюбени един в друг! Всъщност, помисли си той, че и двамата от любопитство и вълнение просто се изследват един друг. Преди няколко години, през 2016 г., видяхме Лопес в интервю, където тя каза, че участието на медиите е вгорчило връзката й с Бен! Но за разлика от Бен, Лопес каза, че наистина смята, че между нея и Бен е имало дълбока любов!

Огънят е отново там, Джен Афлек и Дженифър Лопес са забелязани заедно!

Искрата между двойката беше забелязана от началото на тази година, особено през месец май! Двойката беше забелязана отново заедно, също след десетилетие! Не само това, но двойката също беше на почивка заедно! Бяха заедно в Монтана. След 20-годишна раздяла между двойката имаше ясна нова искра.

Изглежда този път нещата са по-сериозни! Дженифър Лопес и Бен Афлек не само отидете на романтична вечеря и обяд, но двойката също тренира заедно! Феновете определено смятат, че двойката е неразделна! Дженифър Лопес също се смята за наистина щастлива тези дни. Двойката изглежда много сладка заедно, не само в социалните мрежи, но и в реалния живот. Химията и любовта между двамата, ясно ни говори! Е, това не е краят, но също така видяхме, че двойката е решила да се премести заедно!

Лопес каза, че няма да се омъжи отново за Бен! Какво има предвид тя с това?

Наскоро в ексклузивно интервю Лопес говори за своето виждане за брака. Тя все още вярва в щастливо завинаги и също така смята, че ако намерите правилния, тогава бракът може дори да направи чудеса. Лопес също каза, че е наистина щастлива с Бен, но в момента не планира да се омъжи за него. И двамата са в прекрасно темпо и искат да се опознаят повече. Двойката се нуждае от време, за да проучи повече за себе си. Така в момента те не се притесняват за сватбата си.